Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Vezane vijesti
20.06.2007: AUTOBUS CALYPSO, MAMBO-MAMBO I MORNAREV CHA-CHA-CHA

AUTOBUS CALYPSO, MAMBO-MAMBO I MORNAREV CHA-CHA-CHA

AUTOBUS CALYPSO, MAMBO-MAMBO I MORNAREV CHA-CHA-CHA

RAZNI IZVOĐAČI


AUTOBUS CALYPSO, MAMBO-MAMBO I MORNAREV CHA-CHA-CHA


22 Originala


22 originala

Kad se na jednom mjestu nađu Autobus Calypso, Mambo-mambo i Mornarev cha-cha-cha zajedno s još 19 originalnih "hrvatskih latina" susrest ćete se ne samo s upravo konstruiranim oksimoronom već, uvjeravam vas, i s uzbudljivom ružom zvukovlja koje nam je zapuhalo onomad pedesetih godina prošlog stoljeća s američkog mediterana. To bi, začudo, i kod generacijski suprostavljenih naraštaja moglo izazvati kompatibilne efekte: nostalgična prisjećanja starijih i istinsko čuđenje mlađih, narasli ego prvih i iskreni respekt drugih. Latinica, kako se u glazbeničkom žargonu naziva(o) zvuk Latinske Amerike, naročito  intenzivno njegovana u domaćim plesnim dvoranama tijekom 50-ih i počekom 60-ih, otkriva se, sposobna je premostiti jaz između "očeva i djece" vjerojatno učinkovitije od bilo kojeg popularnog glazbenog idioma. O tomu svjedoči i najsvježiji primjer aktualnih promicatelja južnoameričke salse svirački iznimno kompetentnog Cubisma čiji su se lideri, poneseni pričama iz davnine, zagrijali za ekskurziju na lokalitete okamenjenih plodova autohtone domaće latinice.

U njihov Autobus Calypso uskočili su i neki onovremeni protagonisti poput Gabi Novak, Tereze Kesovije i Đimija Stanića, no kako im je očito zamisao bila novo čitanje stare kajdanke, ovim izdanjem smo odlučili predstaviti i njen primjetno obogaćen izvornik. Ne samo znatiželjnima za usporedbu, već i originalnim interpretima počasti radi.

Davne 1935. Begin The Beguine velikog Cola Portera zazvučao je i kao fomalan poziv da se beguine, živahan ples potekao s Martiniqua, planetarno zapleše. Ovaj ritam kao svojevrsna izvedenica temperamentnije i svijetom tada vladajuće rumbe kod nas će se svirati i plesati posebice naglašeno tijekom pedesetih i ranih šezdesetih (zahvaljujući i prvim električarima!). U našoj svakodnevici glazba Latinske Amerike nije uživala izdvojen položaj, kao primjerice u zemljama Varšavskog pakta gdje je, rasterećena američkog imperijalističkog predznaka, tijekom pedesetih bila jedinom dopuštenom modom što je dolazila sa Zapada. Dok smo se hranili već pomalo mitskim dimenzijama jazza, šlagerizirana tradicija tanga i rumbe (poglavito kroz filmove i plesne zabave) nudila nam je sliku o udomaćenom pop izrazu. Čuje se to i u ovdje predstavljenim klasicima tog vremena što su ih izvodile aktualne vokalne zvijezde, nezaobilazni Ivo Robić, Zvonimir Krkljuš i Bruno Petrali. Robić i njegov autorski alter ego, svestrani estradni aktivist Mario Kinel napisali su Samo jednom se ljubi, Bijelu lađu što plovi morem i Jednu noć u Kostreni, Bez tebe sam Kinel, a posljednju, Ta tvoja ruka mala - prvu pobjednicu prvog Zagrebfesta iz 1953., ovaj put u izvornom aranžmanu Milivoja Korblera - prvi veliki autorski par koji će ostaviti neizbrisiv trag u povijesti hrvatske pop glazbe: Ljubo Kuntarić i Blanka Chudoba. O njihovom pitkom i duhovitom miksu brojnih uspješnica u ovoj kolekciji svjedoče i naslovna Autobus Calypso (s Opatije 59) predstavljena u obje izvedbe (prema ondašnjem festivalskom modelu preuzetom od Sanrema), kada Robiću i njegovu potencijalnom nasljedniku Marku Novoselu asistira pop subreta koja će također vladati šezdesetima, Opatijka sa slovenskom "putovnicom" - Beti Jurković.Ona će sljedeće 1960. na zagrebačkom festivalu interpretirati zapaženu Ninu, a ujesen na Opatiji 60 raspjevani će Marko svijetu objelodaniti fantaziju o novom objektu jugoslavenskog potrošačkog apetita: nakon "malog auta" iz Autobusa Calypsa na red je došla već legendarna samba "mali motorin" iz U nedilju, Ane.

Novosel će se pokazati kao najistaknutiji izvođač razigranih latino ritmova i pjevač kojeg su mnogi skladatelji i kolege priželjkivali u duet ulogama. Tomu će naročito kumovati njegovi bliski prijatelji, talentirani i u jednom trenutku plodni partneri Mario Bogliuni i Arsen Dedić (tada s psedonimom Igor Kimov). Trio će na Zagrebu 59 uzeti drugu nagradu s Mornarevim cha-cha-cha, na Zagrebu 60 izvesti će također cha-cha hit Tri prijatelja, a iste godine, opet na Opatiji, Prodavača novina. Ovaj posljednji interpretirat će i pjevač koji je s Novoselom dao pečat tom festivalu, tek rođena estradna zvijezda - Đorđe Marjanović. Marko će nastaviti i u duetu s Gabi Novak, s kojom će dijeliti niz uspješnica (Veslaj, Maškare, Mille, mille baci), izvedbom jednog efektnog "bajon-cha-cha-cha-a" Obećaj mi to iz pera novootkrivenog skladateljskog talenta trubljača Stipice Kalogjere s tekstom neizbježnog Krimova. Godinu dana poslije ponovno će se javiti s Bogliunijevim i Dedićevim diskografskim zgoditkom s Melodija Jadrana, Splita 62, Ja ti pivam serenadu.
                                                                                                                      
Te 1962. brojna porodica južnoameričkih ritmova kod nas je doživljavala svoj klimaks. a prethodile su mu dvije mijene.          
Netom je 1954. frenetični mambo, najzvučniji kubanski eksportni proizvod napredovao iz rumbe, konačno osvojio SAD, svoju je nazočnost efektno potvrdio I kod nas. Mambo-mambo Marijana Marjanovića Maića, skladatelja s već podžim stažom na zabavnoglazbenoj sceni, u izvedbi Valerije Raukar, prve vamp plavuše pedesetih poznatiije kao Rajke Vali, I tipičnom bigbandovskom aranžmanu serioznog korblera postaje pobjednikom Zagreba 55.
Mambo je svojom eksplozivnom mješavinom udaraljki protkanom jazz fraziranjem moćne brass sekciije našao plodno tlo kod prve poslijeratne generacije domaćih glazbenika još uvijek izgubljene u odjeku velikog zvuka swinga, Xavier Cugat, vremešni kralj holivudske rumbe s jedne strane i mlađi kralj mamba Perez Prado s druge, estradne perjanice amerikanizirane afrokubane, ponudili su poželjan model našim bigbandovskim zanesenjacima. A kada se krajem pedesetih razblažena inačica mamba nazvana cha-cha-cha, koju je popularizirao sam Prado, zavlači pod kožu rasplesanog globusa događa se to u pravom trenutku da i kod nas već narasla estradna obitelj i njena publika zaplešu usklađeno ruku pod ruku. Zagreb 62, kao do tada najveći i najglamurozniji domaći festival (trajao je četiri dana, sve skladbe, njih 34, objavljene su na tri longplejke!) bio je prepun beguina, bolera, rumbi, bajona i cha-cha-cha-a. Stoga, iako je po publici pobijedio srceparajući slow mladog Alfonsa Vučera i Silvije Sentinelle Ti nisi došao, zapažen i po suzama tada prve yu-sirene Lole Novaković (a među nagrađenima su bile i sentiš Negdje te šansona Ko crne ruže cvijet) općem ozračju svježeg, poletnog i inovativnog festivala doprinjela je bez dvojbe "šalša latina" snažno začinjena afrokubanskim mirodijama. Uostalom, uz treće mjesto publike, struka je svoje glasove dala Krovovima, nadahnutom Stipičinom i Arsenovom rumba-rocku (u alternaciji Gabi Novak i obljubljenih šoumena 4 M), dok je vjerojatno najpopularnija postala Vučerova (i Chudobina) Andrija (super momak si ti) koju su slijedile još tri uvjerljive latinice: Toni, Toni! , šezdesetsedmogodišnjeg veterana Rudolfa Mahalupa (i ponovno Blanke Chudobe) te Ljiljana i Oglas Alfija Kabilja, jednog od istaknutih predstavnika novog zagrebačkog autorskog kruga (komu je neodoljivi Oglas superiorno sročio Arsen Dedić). Redom ih pjevaju: mazna Gabi, dinamična Slovenka Marjana Deržaj (s potporom kvarteta Melos), temperamentna Novosađanka Ljiljana Petrović, Ivica Šerfezi (koji tek što nije postao zlatnim dečkom yu-diskografije) i naš Marko.  
No, zvuci s Kariba su prošli svoje zvjezdane trenutke sljubivši se s morem šlagera i otputivši se zajedno s uskoro importiranom bossa-novom na pričuvni položaj jadranskih ljetnjih terasa s kojih de facto nikad neće ni otići. Twist i električarski val već su preplavili obale Save pa će sljedeći Zagreb 63 biti u znaku Platna, boja, kista i twista, Bijelih strijela i Emovaca. Na njemu će tek zalutati Ferali, dalmatinski cha-cha-cha gotovo anonimnog Zdenka Runjića u izvedbi svestranog trija Tividi i Tonija Kljakovića, pjevača koji se sve više okretao klapskom suzvuku. Zdenko je inače pola godine ranije izronio na Melodijama Jadrana, praktički niotkud. Tada pobjeđuje s gotovo desikijevski neorealističnim Ćakulama o siromajima, u dojmljivoj interpretaciji još nedovoljno poznate novakinje Tereze Kesovije. Na taj način otprve najavljuje svoj izniman autorski put koji će mu osigurati i posebno mjesto u galeriji splitskih uglednika poništivši onu o proroku u vlastitoj sredini.Istodobno diskografski debi zabilježit će i Zvonko Špišić na EP ploči s glazbom iz filma posvećenog nogometnom enfant terribleu Dragoslavu Šekularcu Šekiju Šeki snima, pazi se! otpjevavši cha-cha dosjetku poznatog zagrebačkog gitarista Aleksandra Bubanovića Ča-ča-ča, a ča ću mu ja.
                                                                                                            
Na kraju, ono što neizostavno povezuje dobru natpolovičnu većinu ovog odabira jest ime Zlatka Černjula. Pored svih svojih kolega koji su uspješno apsolvirali latinicu, o čemu i svjedoči ovaj izbor, upravo je Černjul, inače prvi šef Big Banda Radio Zagreba, ostao trajno vezan uz nju. Aranžer, dirigent i vođa orkestra, koji će najčešće nositi atribut latinskog, bio je neprijeporni ekspert za tropske zvuke južnoamerikane o čemu svjedoči gotovo svaki takt po njemu ovdje potpisan. Susrećući se s maestrom, bez obzira na etikete calypsa, bajona, sambe, rumbe ili beguina, bolera, mamba ili cha-cha-cha-a, uvijek ćemo čuti čvrste rifove afrokubane koje je s potpunim razumijevanjem i autoritetom znalca transplantirao u domaće šlagersko tkivo. Pokret njegove dirigentske palice je poput čarobna štapića znao rasplesati Andriju, Ljiljanu, Tonija i brojne druge s notnog crtovlja uskrsle putnike našeg zamišljenog Autobusa Calypsa čije je putovanje, naravno, završilo happy endom - u čudesnom svijetu zimzelene glazbe.

Siniša Škarica


Popis pjesama:
1. Autobus Calypso (1959.)-Ivo Robić i Beti Jurković
2. Mornarev cha-cha-cha (1960.)- Marko Novosel
3. Andrija (Super momak) (1962.)-Ljiljana Petrović
4. Prodavač novina (1960.)-Đorđe Marjanović
5. Oglas (1962.)-Marko Novosel
6. Krovovi (1962.)-Gabi Novak
7. Ljiljana (1962.)-Ivica Šerfezi
8. Nina (1960.)-Beti Jurković
9. Obećaj mi to (Zajedno) (1961.)-Gabi Novak i Marko Novosel
10. Ta tvoja ruka mala (1953.)-Ivo Robić
11. Bijela lađa plovi morem (1955.)-Zvonimir Krkljuš
12. Ferali (1963.)-Toni Kljaković
13. Toni, Toni ! (1962.)-Marjana Deržaj i Kvartet Melos
14. Ja ti pivam srenadu (1962.)-Marko Novosel
15. Samo jednom se ljubi (1956.)-Ivo Robić
16. Jedna noć u Kostreni (1955.)-Zvonimir Krkljuš
17. Mambo, mambo (1955.)-Rajka Vali
18. U nedilju Ane (Kad si kupim mali motorin) (1960.)-Marko Novosel
19. Bez tebe (1955.)-Bruno Petrali
20. Ćakule o siromajima (1962.)-Tereza Kesovija
21. Ča-ča-ča, a ča ću mu ja (1962.)-Zvonko Špišić
22. Autobus Calypso (1959.)-Marko Novosel i Beti Jurković

Popis pjesama:

1. AUTOBUS CALYPSO
KUNTARIĆ LJUBO -CHUDOBA BLANKA -ČERNJUL ZLATKO

2:30

2. MORNAREV CHA-CHA-CHA
BOGLIUNI MARIO -DEDIĆ ARSEN-ČERNJUL ZLATKO

2:01

3. ANDRIJA (SUPER MOMAK)
VUČER ALFONS-CHUDOBA BLANKA -ČERNJUL ZLATKO

2:30

4. PRODAVAČ NOVINA
BOGLIUNI MARIO -DEDIĆ ARSEN-ČERNJUL ZLATKO

2:27

5. OGLAS
KABILJO ALFI-DEDIĆ ARSEN-ČERNJUL ZLATKO

2:38

6. KROVOVI
KALOGJERA STIPICA-DEDIĆ ARSEN-KALOGJERA STIPICA

2:37

7. LJILJANA
KABILJO ALFI-KABILJO ALFI-PRIVŠEK JOŽE

1:49

8. NINA
KUNTARIĆ LJUBO -CHUDOBA BLANKA -ČERNJUL ZLATKO

2:42

9. OBEĆAJ MI TO (ZAJEDNO)
KALOGJERA STIPICA-DEDIĆ ARSEN-ČERNJUL ZLATKO

2:53

10. TA TVOJA RUKA MALA
KUNTARIĆ LJUBO -CHUDOBA BLANKA -KALOGJERA NIKICA

3:07

11. BIJELA LAĐA PLOVI MOREM
KINEL MARIO-KINEL MARIO-PETROVIĆ ACO

3:23

12. FERALI
RUNJIĆ ZDENKO -RUNJIĆ ZDENKO -ČERNJUL ZLATKO

2:57

13. TONI, TONI!
MAHALUP RUDOLF -CHUDOBA BLANKA -ČERNJUL ZLATKO

2:37

14. JA TI PIVAM SERENADU
BOGLIUNI MARIO -DEDIĆ ARSEN-KALOGJERA NIKICA

2:14

15. SAMO JEDNOM SE LJUBI
ROBIĆ IVO-KINEL MARIO-KALOGJERA NIKICA

3:33

16. JEDNA NOĆ U KOSTRENI
KINEL MARIO-KINEL MARIO-PETROVIĆ ACO

2:55

17. MAMBO-MAMBO
MAIĆ MARJAN -MAIĆ MARJAN -KOERBLER MILIVOJ

3:38

18. U NEDILJU ANE
KUNTARIĆ LJUBO -CHUDOBA BLANKA -ČERNJUL ZLATKO

1:22

19. BEZ TEBE
KINEL MARIO-KINEL MARIO-PETROVIĆ ACO

3:16

20. ČAKULE O SIROMAJIMA
RUNJIĆ ZDENKO -RUNJIĆ ZDENKO -ČERNJUL ZLATKO

3:49

21. ČA-ČA-ČA, A ČA ĆU MU JA
BUBANOVIĆ A.-BUBANOVIĆ A.-KALOGJERA NIKICA

2:21

22. AUTOBUS CALYPSO
KUNTARIĆ LJUBO -CHUDOBA BLANKA -ČERNJUL ZLATKO

2:18


iTunes       WebShop
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
Izdanja istog izvođača
RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


AUREA FEST 2020. ZLATNE ŽICE SLAVONIJE , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE PLATINUM COLLECTION – GREATEST HITS (LONG PLAY) , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ 2018. / 2019. , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


23. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK <img src="http://tinyurl.com/fl4gg" height="1" width="1"> , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA - OPUZEN 2020 , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


54. FESTIVAL DALMATINSKIH KLAPA OMIŠ 2020. <img src="http://tinyurl.com/fl4gg" height="1" width="1"> , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MORE NAS DILI I SPAJA , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE SPLIT - SPLIT 2020 <img src="http://tinyurl.com/fl4gg" height="1" width="1"> , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT PJEVA MIŠU , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL VODICE 2020 , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2020 , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MUSIC PUB (LONG PLAY) , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA SEVDAH VOLJELO SE DVOJE MLADIH , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


61 NOMINACIJA 2020. , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2020. HRVATSKA PJESMA ZA PJESMU EUROVIZIJE , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA - VELIKI HITOVI ZA DJECU , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MUZIČKA INDUSTRIJA , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


15. GLAZBENI FESTIVAL ŠOKAČKE PISME, ŽUPANJA 2020. , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JA TE JEDNOSTAVNO VOLIM , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


67. ZAGREBAČKI FESTIVAL , 2020


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2019. , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA - FOLK , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 2019. , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SNJEŽNA ULICA - NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PJESME , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUCI KAFANE 2 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKA STARA GLAZBA , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREB U PJESMI , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VATROSLAV LISINSKI (1819.- 1854.) , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC 200 SLAVONIJA FEST 2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


AUREA FEST 2019. , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJEVAT ĆE SLAVONIJA - RETROSPEKTIVA POŽEŠKOG FESTIVALA 1969-2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


22. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2019. , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA OPUZEN 2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NA PUTU DO ZVIJEZDA , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE SPLIT 2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


27. GLAZBENI FESTIVAL PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA PITOMAČA 2019. , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKA DICA - 100 PJESAMA PO IZBORU ZLATKA GALLA , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL VODICE 2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SUDAMJA FEST 2019 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 GODINA USKRS FESTA , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUCI ZAVIČAJA , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


AURORA LUCIS, DJELA MATIJE PLEMENITOG IVŠIĆA , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUCI KAFANE 1 , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


14. GLAZBENI FESTIVAL ŠOKAČKE PISME ŽUPANJA 2019. , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


66. ZAGREBAČKI FESTIVAL , 2019


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SEVDAH I MERAK , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CIMET I ČAJ BOŽIĆNA KOMPILACIJA , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ELEKTROTON , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA – KLAPSKE PJESME SAMO MORU VIRUJEN , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MAKEDONSKE NARODNE PESME - 50 ORIGINALNIH HITOVA , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2018 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PRIJATELJI I KEMO -  HILJADE PAHULJA BIJELIH , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SLAVONIJA FEST CMC 200 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


23. ETNOFEST NEUM 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA OPUZEN 2018 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ 2017 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


52. FDK OMIŠ 2018. NOVE SKLADBE , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA - PITOMAČA 2018 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LJEPOTE TAKVE NIJ 2 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA CMC FESTIVAL , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL VODICE 2018 , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE GODINE ZAGREBAČKE OPERE 1927.-1931. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SUDAMJA FEST 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROMI, ROMI , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROMSKI TRUBAČI , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


STAROGRADSKE PESME , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SKADARLIJA , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JEDNOJ ŽENI , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


13. GLAZBENI FESTIVAL ŠOKAČKE PISME ŽUPANJA 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


65. ZAGREBAČKI FESTIVAL 2018. , 2018


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA – ŠIBENSKI FESTIVAL: DALMATINSKE ŠANSONE 1998. - 2016. , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PRIJATELJI TAMBURICE - TAMBURICA FEST 2017. NOVI SAD , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KARLOVAČKO ROCKOFF FESTIVAL NOVOG ZVUKA 2017. , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZIMZELENO A NOVO , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


AUREA FEST 2017. ZLATNE ŽICE SLAVONIJE , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


20. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2017. , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA OPUZEN  2017 , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


22. ETNOFEST NEUM 2017. , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SLAVONIJA FEST CMC 200 , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VOJVODINA , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIJEPA NAŠA DOMOVINO , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA - OPUSTI SE I UŽIVAJ , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


51. FDK OMIŠ 2017 VEČER NOVIH SKLADBI , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2017 , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2017 , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA - NAJLJEPŠI DUETI , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA - PITOMAČA 2017 , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRATIJA SE ŠIME -  40 VELIKIH HITOVA TRADICIONALNE DALMATINSKE PJESME , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL VODICE 2017 , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA - PJESME ZA PLES , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KAD SE MALE RUKE SLOŽE -  40 VELIKIH DJEČJIH HITOVA , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZIMZELENO A NOVO 3 (LP) , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA: MOJA DOMOVINA - NAJLJEPŠE DOMOLJUBNE PJESME , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


12. GLAZBENI FESTIVAL ŠOKAČKE PISME,  ŽUPANJA 2017. , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


64. ZAGREBAČKI FESTIVAL , 2017


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE PLATINUM COLLECTION GREATEST HITS , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ŠALICA - NOVA PLOČA , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ U SPLITU 2016. , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 2016 – POP ROCK , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 2016 – POP ZABAVNA , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KARLOVAČKO ROCKOFF - FESTIVAL NOVOG ZVUKA 2016. , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA - LJUBAVNE PJESME , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA - DALMATINSKE PJESME , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


40 VELIKIH HITOVA - ROCK BALADE , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MJUZIKL „PACIJENTI“ , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SLAVONIJA FEST CMC 200 , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MIR NAM DAJ , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


19. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2016. , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA - TAMBURE , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA PITOMAČA 2016 / VEČER FOLKLORNIH I ETNO PJESAMA , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVO NOĆI, EVO LUDILA -  40 VELIKIH PARTY HITOVA , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKI GLAZBENI FESTIVAL 21. ETNOFEST NEUM , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


100 ORIGINALNIH PJESAMA POPULARNA DUHOVNA GLAZBA , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


30° U HLADU -  40 VELIKIH LJETNIH HITOVA , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50. FDK OMIŠ 2016 VEČER NOVIH SKLADBI , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2016. , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA - KLAPE , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA PITOMAČA 2016 , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2016 , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


T-SHIRT ULTIMATE COLLECTION , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


U POTRAZI ZA NOVIM ZVUKOM : 1956-1984 , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2016 , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE ULTIMATE COLLECTION / GREATEST HITS , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAVNI MIX HITOVI + PRIGODNI MAGNET , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAVNI MIX HITOVI , 2016


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ORIGINAL  ALBUM COLLECTION - SRETAN BOŽIĆ , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DANCE MIX HITOVI , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆNE PJESME - THE BEST OF COLLECTION , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DALMATINSKI MIX HITOVI , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 2015 POP-ROCK HITOVI , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ORIGINAL EP COLLECTION 2  JUGOTON ISTOČNO OD RAJA , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE DJEČJE PJESME / THE BEST OF COLLECTION , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZIMZELENO A NOVO , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 ORIGINALNIH PJESAMA VINKOVAČKE JESENI – 50 GODINA , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


XVIII. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


20. ETNOFEUST NEUM 2015. , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


don Gašpar Dodić / OTVORENA VRATA , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ 2015. , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA - OPUZEN 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


50 INSTRUMENTALNIH HITOVA , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FDK OMIŠ 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE – SPLIT 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL HITOVI , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ŠIMUN ŠITO ĆORIĆ - JEDNA ŽENA , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKI SPOMENAR , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL VODICE 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZABAVNI MIX HITOVI , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROCK MIX HITOVI , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TAMBURAŠKI MEMORIJAL HRVOJA MAJIĆA 15 GODINA (2000. – 2014.)  UŽIVO , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KORIZMA U NOVOM RUHU SACRO RITAM LIVE 2015 , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KAJKAVCI br.2 - 20 SUPER HITOVA , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


10. GLAZBENI FESTIVAL „ŠOKAČKE PISME“ ŽUPANJA 2015. , 2015


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆNI HITOVI , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2014. TAMBURAŠKI HITOVI (ZAPJEVAJMO ONU NAŠU) , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2014. POP I ZABAVNI HITOVI (GUŠTAN) , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2014. POP I ROCK HITOVI (MENI SE SKAČE) , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CHANSONFEST 2014 - 50 GODINA POSLIJE... , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ELECTRONIC JUGOTON , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROCKOFF 2014. - FESTIVAL NOVOG ZVUKA , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ORIGINAL EXTENDED PLAY COLLECTION - ISTOČNO OD RAJA , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


17. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OPUZEN 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ – 2014. , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


48. FDK OMIŠ 2014. – VEČER NOVIH SKLADBI , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPSKI HITOVI , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PITOMAČA 2014. PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SVI U BRAZIL , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL   VODICE 2014 , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TAMBURAŠKI HITOVI , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


UVIJEK VJERNI , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NEKAKO S PROLJEĆA , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


9. GLAZBENI FESTIVAL „ŠOKAČKE PISME“ – ŽUPANJA 2014. , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME VALENTINOVO , 2014


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NALJEPŠE KAJKAVSKE POPEVKE / ZLATNA KOLEKCIJA , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME VINKOVAČKE , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2013 ZABAVNA , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2013 POP I ROCK , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TRAGOVI - INDIE KOMPILACIJA , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREBFEST 60 GODINA (6CD BOX) , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BLUES FOR YOU , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME - KLAPE 2 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SEVDAH  108 ORIGINALNIH HITOVA , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE TAMBURAŠKE LJUBAVNE PJESME VOL.2 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL SLAVONIJE POŽEGA 2013 VEČER PJESME I VINA , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA - OPUZEN 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ 2013. , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENI FESTIVAL ŠOKAČKE PISME RETROSPEKTIVA (2006. - 2012.) I 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA  -  PITOMAČA 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL VODICE 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL PJESME I GRAŠEVINE - KUTJEVO 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2013 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME VOL. 2 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME VOL. 1 , 2013


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NA KAMENU BIJELOM - PJESME NIKE BULIĆA , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2012 POP ROCK , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2012 ZABAVNA , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GUBEC -  BEG ROCK OPERA (REIZDANJE) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GRIČKA VJEŠTICA (REIZDANJE) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2012 VEČER TAMBURAŠKE PJESME , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA OPUZEN 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI vol2 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME - KLAPE , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME - TAMBURAŠKE , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA BOSANSKOG SEVDAHA BR. 6 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA BOSANSKOG SEVDAHA BR. 5 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA PITOMAČA 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL - VODICE 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MI SMO PRVACI , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJI FESTIVAL \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'ZEKO\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' OSIJEK 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL PJESME I GRAŠEVINE - KUTJEVO 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJI FESTIVAL KUKURIČEK 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TAMBURAŠKI SPOMENAR (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2012 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIBAR (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JUKEBOX (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


2000-TE (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU 9 - U KONOBI , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


70-E (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PISME ZA KONOBU vol 2 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PISME ZA KONOBU vol 1 , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


80-E (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


90-E (6 CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


60-E (6CD BOX) , 2012


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LOVE (6CD BOX) , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROCK (6CD BOX) , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU (6CD BOX) , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2011 POP ROCK , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SRETAN  BOŽIĆ (6CD BOX) , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROCKUMENT 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POVIJESNE HRVATSKE BUDNICE , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POP Balade vol.2 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROCK Balade vol.1 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ROCK Balade vol.2 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POP Balade vol.1 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENI FESTIVAL ZLATNE ŽICE SLAVONIJE KUTJEVO 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE POŽEGA 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE POŽEGA 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OPUZEN 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF ZLATNA KOLEKCIJA 2 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF PLATINUM COLLECTION VOLUME 2 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF THE ULTIMATE COLLECTION VOL.2 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BLUESAX!LIVE! VOL.2 SEASON 2009/10 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OBEĆANA ZEMLJA -  HARD & HEAVY KOMPILACIJA , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


VRUĆI LJETNI HITOVI 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FOLK HITOVI JUGOTONA VOL. 4 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FOLK HITOVI JUGOTONA VOL. 3 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TRAŽI SE PRIJATELJ , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENI FESTIVAL PITOMAČA 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU - BEST OF...VOLUME 2 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU - BEST OF...VOLUME 1 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF LIBAR 2 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJI FESTIVAL ZEKO OSIJEK 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL-VODICE 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


101 MEKSIKANSKA , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BLUESHAND 65th ANNIVERSARY , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FOLK HITOVI JUGOTONA VOL. 2 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FOLK HITOVI JUGOTONA VOL.1 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MEĐUNARODNI DJEČJI GLAZBENI FESTIVAL 2011 , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DUETI vol.1 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME , 2011


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DUETI vol.2 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL KAJKAVSKIH POPEVKI KRAPINA 2010 live , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


8. MEĐIMURSKI FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE-ČAKOVEC 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


INDEXI I PRIJATELJI , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU   VOL.8 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


IZ ZAGORJA ZA SRCE I DUŠU , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OPUZEN 2010. MELODIJE HRVATSKOG JUGA , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKI AKVAREL  Odlomci iz narodne operete u tri čina / Pieces from folk operetta in three acts , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NIMA SPLITA DO SPLITA 50 godina Splitskog festivala , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KRAPINSKI FESTIVAL 2009. LIVE , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


Glazbeni festival PITOMAČA 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA BOSANSKOG SEVDAHA 4 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL - VODICE 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA BOSANSKOG SEVDAHA 3. , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RUNJIĆ 2009 -  NA PERISTILU , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SEVDAH U LISINSKOM , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MEĐUNARODNI DJEČJI GLAZBENI SASTAV KUKURIČEK 2010 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITS - BEST OF POP&ROCK , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KAJKAVSKI SPOMEN 2 , 2010


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SKY OVER GROŽNJAN , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BlueSaX LIVE! SEASON 2008/09 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESMA NA DAR ZA NAJMLAĐE (...I NAJSLAĐE) , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DALMATINSKE NOĆI , PISME IZ KONOBE - T.IVČIĆ, Đ .MARŠAN I V.IVČIĆ , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SUPER 20 - FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE SPLIT 2009 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2009 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JOŠ JEDNA BOŽIĆNA PJESMA , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF LIBAR , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF THE ULTIMATE COLLECTION , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF PLATINUM COLLECTION , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KONCERT U ČAST ĐORĐA NOVKOVIĆA , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC DEMO 2009. , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


12. FESTIVAL  DALMATINSKE ŠANSONE / ŠIBENIK , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OMIŠ 2009. VEČER NOVIH SKLADBI BLATO , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM 2009. , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA - OPUZEN 2009. , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KLAPE GOSPI SINJSKOJ , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNA KOLEKCIJA - NAJLJEPŠE DOMOLJUBNE , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OPATIJA \\\'58. (REIZDANJE) , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2009. , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST - 15 GODINA S VAMA - DOMOVINI S LJUBAVLJU , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NOVI ZVUK , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA  -  PITOMAČA , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZELENU GRANU S TUGOM ŽUTA VOĆA , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HVALA TI MAMA , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HITOVI ZA LJETO , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL KAJKAVSKE PJESME DRAGI NAŠ KAJ , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OPERNI SUVENIRI , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA 2009. , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA BOSANSKOG SEVDAHA BR. 2 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRSFEST 2009 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJI FESTIVAL KUKURIČEK 2009 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA BOSANSKOG SEVDAHA BR. 1 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 8 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KONGRES ROCK MAJSTORA , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KOLIVKA OD SOLI by Darko Kalogjera , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 7 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 5 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 6 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 3 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 1 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN HITOVI 2 , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJVEĆI HITOVI  2000.-2008. , 2009


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJVEĆI HITOVI  80-E , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RADIO EKSPLOZIJA , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJVEĆI HITOVI  90-E , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJVEĆI HITOVI  60-E , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJVEĆI HITOVI 70-E , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN COLLECTION - CLASSIC 1 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RUNJIĆ NA PERISTILU - RUNJIĆEVE VEČERI , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GOLD COLLECTION - NENAD NINČEVIĆ , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MEF - MEĐIMURSKI FESTIVAL 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU 7 - DOBRE STARE STVARI , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EVERGREEN COLLECTION - JAZZ , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CROATIAN  ROOTS MUSIC WOMEX 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KAJKAVCI - 20 SUPER HITOVA , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


IN VINO VERITAS , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


OMIŠ 2008. -  VEČER NOVIH SKLADBI , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SARAJEVO LJUBAVI MOJA , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JUGA - OPUZEN 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RAZNI IZVOĐAČI  / 11. VEČER DALMATINSKE ŠANSONE / ŠIBENIK , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SVEČANOSTI KAJKAVSKE POPEVKE - KRAPINA 2008 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK ŠEZDESETIH 1960 - 1961 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK ŠEZDESETIH 1962 - 1963 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK ŠEZDESETIH 1964 - 1965 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK ŠEZDESETIH 1966- 1967 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK ŠEZDESETIH 1968 - 1969 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK ŠEZDESETIH 1960 - 1969 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2008. -  FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SAMO MORU VIRUJEN (KRSTE JURAS) , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


O LJUBAVI KLAPA PIVA  3- DOBRA VEČER UZORITA , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


O LJUBAVI KLAPA PIVA  2 - ROMANCA , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


O LJUBAVI KLAPA PIVA  1  - JUTE SAN SE ZAJUBIJA , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PJESME PODRAVINE I PODRAVLJA - PITOMAČA 2008 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SRCE VATRENO , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKI FESTIVALI 1960.- 1970. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


CMC FESTIVAL 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKI FESTIVALI 1970. - 1980. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRSFEST 2008 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJI FESTIVAL KUKURIČEK 2008 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKI FESTIVALI 1990.- 2000. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKI FESTVALI 1980.-1990. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE,POŽEGA 1969.-2006. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2009 , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2008. , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM , 2008


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SWING STARS & CARS (DVD + CD) , 2008


RAZNI IZVOĐAČI


SWING STARS & CARS (DVD + CD) , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EJ, TAMBURO - SVE NAJBOLJE 2 , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


EJ, TAMBURO - SVE NAJBOLJE 1 , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DINAMO U SRCU , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNA KOLEKCIJA - BOŽIĆ DOLAZI , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KAJKAVSKI SPOMEN 1 , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JAZZ EX TEMPORE 05/06 , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAŠ SVIJET JE U BOJAMA , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POZDRAV IZ ZAGORJA , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


101 DALMATINSKA BR.2 , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


10. FESTIVAL. DALMATINSKE. ŠANSONE - ŠIBENIK 2007. , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ŠIBENSKI FESTIVAL (1998. - 2006.) , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIBAR IX - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIBAR VIII - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIBAR VII - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ČOVJEK I BOG IZ NAZARETA , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE - SPLIT 2007. , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


AUTOBUS CALYPSO, MAMBO-MAMBO I MORNAREV CHA-CHA-CHA , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU 5 HOT ROCK , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRS FEST 2007 , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2007. , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JEŠKA OD LJUBAVI/TOMO MRDULJAŠ , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PAKET ARANŽMAN BOX , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


JOŠ SAMO OVAJ PUT/MARIO VUKELIĆ , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BALOON 21 POP-ROCK ZVIJEZA (U ŽIVO) , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU vol.6 DANCE PARTY , 2007


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU 3 , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


9. DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2006. , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KABRIOLET MIX 2006 , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


101 DALMATINSKA , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DALMATINSKA ŠANSONA ŠIBENIK 2005. , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2006, VEČER TAMBURAŠKE PJESME , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2006, VEČER PJESME I VINA , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM 2006. , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RUNJIĆEVE VEČERI , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2006. - FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIBAR IV - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


USKRSFEST 2006. , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DORA 06. , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU vol 2 , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNI HITOVI ZA ZLATNE PRVAKE , 2006


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BP CLUB - JAZZ GALA , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KAD JE ROCK BIO MLAD , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PJESME , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU vol 1 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TULUM ZA DUŠU vol 1 (DVD) , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ BILI , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


U SUSRET BOŽIĆU 1 ADVENTSKE PJESME , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


U SUSRET BOŽIĆU 2 BOŽIĆNE PJESME , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


PORIN 2005 NOMINACIJE , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE SPLIT 2005 SUPER 14 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TURKI PARTY....PRVIH 10 GODINA CD2 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TURKI PARTY....PRVIH 10 GODINA CD1 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM 2005 BEST OF 1996 - 2004 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2005, VEČER TAMBURAŠKE PJESME , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2005, VEČER PJESME I VINA , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TEBI GRADE MOJ - PJESME O ZAGREBU (reizdanje) , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


S PJESMOM KROZ HRVATSKU (reizdanje) , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DUBROVNIK GALA (reizdanje) , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIBAR III - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ŠLAGERI VOL. 6 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HIT PARADA 2004. (DVD) , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2005 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RETROMANIJA 6 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ŠLAGERI VOL.5 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RETROMANIJA 5 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RETROMANIJA 4 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


Libar II - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RETROMANIJA 3 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI


20 NAJLJEPŠIH - MARIJANSKE PJESME 1 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RETROMANIJA 2 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RETROMANIJA 1 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


Libar I - DA TE MOGU PISMOM ZVATI , 2005


RAZNI IZVOĐAČI


USKRSFEST 2005 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI


Dora 2005 , 2005


RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAVNE PJESME(VEČERNJI LIST) , 2005


RAZNI IZVOĐAČI


TULUM (VEČERNJI LIST) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


djecja PJESMA EUROVIZIJE 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


DALMATINA , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


HIT PARADA, ZIMA 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ 2., STRANE PJESME (VEČERNJI LIST) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


NAJLEPŠE MELODIJE HRVAŠKEGA JADRANA , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


TVOJE LJUBAVI SAM ŽEDAN , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


SVETI NIKOLA (VEČERNJI LIST) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ 1., DOMAĆE PJESME (VEČERNJI LIST) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


VROČE ZA VROČE 4 , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJE OČI , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


GALEB I JA, U POČAST PJESMAMA ZDENKA RUN , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENA FJERA, SPLIT 04., SUPER 14 , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2004, VEČER PJESME I VINA , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


Glazbena Fjera, Split 04., Super 14 , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


RITAM LJETA 1. (TV STORY) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


RITAM LJETA 3. (TV STORY) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2004, VEČER TAMBURAŠKE PJESME , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


Glazbena Fjera, Split 04. Melodije jadrana cd2 , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


Glazbena Fjera, Split 04. Melodije jadrana cd1 , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


SKALINADA HITOVA 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


HIT PARADA, LJETO 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENA FJERA, SPLIT 04. MELODIJE JADRA , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENA FJERA, SPLIT 04. MELODIJE JADRA , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIJEPA LI SI... , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


36.FESTIVAL IGRAJTE NAM MUŽIKAŠI-BEDEKOV , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SVI U PORTUGAL! , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA, 14 VELIKIH HITOVA , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJDRAŽE MOJE -  SVI PJEVAJU NOVE FOSILE , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


USKRSFEST 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


SRETNO DIJETE , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


CITROEN 2004. , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


SVE NAŠE GODINE 1952.- 2003. (3) , 2004


RAZNI IZVOĐAČI


MERRY X-MAS (STORY SUPER NOVA) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


GLORIA, BOŽIĆNE PJESME , 2003


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆNA NOĆ , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


HYPO, BOŽIĆ , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


NAJLEPŠE MELODIJE HRVAŠKEGA JADRANA 3 , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


HIT PARADA 2003. , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


TONIKA HITOVI 2003  NO.6 , 2003


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREBFEST 1962. - 1963. , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREBFEST 1953. - 1973., 45 USPJEŠNICA , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


djecja PJESMA EUROVIZIJE 2003 , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


CURE I TAMBURE , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2003 (SUPER 14) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2003. - VEČER TAMBURAŠKE PJESME , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2003. - VEČER PJESME I VINA , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2003 (SET BOX) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2003. (1) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2003. (2) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 2003. (3) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


VROČE ZA VROČE 3 , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


AMADEUS - DRAŽEN PETROVIĆ , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


ZA SIGURAN KORAK , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


RADIO HITOVI 2003. , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


ŠLAGERI VOL.4 , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


PUTOVANJE STAROG MAČKA, 23 ORIGINALNE SN , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2003 , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


DORA, 10 GODINA 20 PJESAMA , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


CITROEN 2003. (ZABAVNA) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


CITROEN 2003.  (POP ROCK) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


CITROEN 2003. (ZABAVNO NARODNA) , 2003


RAZNI IZVOĐAČI


SVE NAŠE GODINE 1947.- 2001. (1) , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


SVE NAŠE GODINE 1956.- 2002. (2) , 2002


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


LIJEPA NAŠA TAMBURAŠA , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


12 HITOVA - 12 MJESECI (GLAZBENI KALENDA , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


IZLIČI MI DUŠU PISMO , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


ŠLAGERI VOL.3 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


ZADAR FEST 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


10 GODINA ZADAR FESTA , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


ŠLAGERI VOL.2 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2002, SUPER 1 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE KVARNERA 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2002., VEČER PJESME I VINA , 2002


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KRONOLOGIJA, 100 IZVORNIH SNIMAKA (SET B , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


KRONOLOGIJA, 100 IZVORNIH SNIMAKA (SET B , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2002., VEČER TAMBURAŠKE GLAZBE , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM 2002 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


ŠLAGERI VOL.1 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


LJETNI KOKTEL , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


6. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, SUPER 19 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA - SPLIT 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA - SPLIT 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA - SPLIT 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


CITROEN C3 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


KNINFEST 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


ROMANO HORO, 20 IZVORNIH SIMAKA 1961.-19 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


10 GODINA MELODIJA HRVATSKOG JADRANA , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


KAŠTELANSKI ĐIR, KLAPSKE NOVITADE , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


6. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, BR. 1 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


6. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL,  BR. 2 , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


IL GRANDE MAESTRO VERDI , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2002. , 2002


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZEKO I POTOČIĆ , 2002


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RITAM KIŠE - SJEĆANJE NA KARLA METIKOŠA (reizdanje) , 2002


RAZNI IZVOĐAČI


HITOVI VJEVERICE 2000. - 2002. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 2001.-2002. BR.1 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 2001.-2002. BR.2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ZA SRCE I DUŠU BR.2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


TONIKA HIT NO.5 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKE USPJEŠNICE BR.2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PJESME BR.2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST 2001. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE KVARNERA 2001 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


MOJA DOMOVINA , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2001., SUPER , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM 2001(EPP) , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2001., POP PJESME , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2001., TAMBURAŠKE PJESME , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ZDENKO RUNJIĆ 2001. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM 2001. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ZABORAVLJENE ZVIJEZDE: KRKLJUŠ, VALI, PE , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


SVJETLA ESTRADE (SEVERINA, MAJA, JABUKA) , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


KAŠTELA 2000. (VEČERI DALMATINSKE PJESME , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ZA TVOJE SNENE OČI , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST 2001., REVIJA DOMOLJUBNE PJESME , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST 2001., NARODNI HIT GODINE BR.2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2001., 1 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2001., 3 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2001., 2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


CRNO VINO , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ŽENE U LJUBAVI , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA 2001. BR. 1 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA 2001. BR. 2 , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


3. HRVATSKI JAZZ SABOR , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2001. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2001. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


12 ZLATNIH , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


DORINA 2001. , 2001


RAZNI IZVOĐAČI


ZABRANJENO VOĆE , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 2000. - 2001. BR. 1 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 2000. - 2001. BR. 2 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 2000. - 2001. BR. 3 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 2000. - 2001. BR. 4 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


TULUM DO ZORE 2 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKE USPJEŠNICE 1950. - 2000. , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


NEŠTO ZA DUŠU , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


TONIKA HIT NO.4 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2000., SUPER , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


DJEČJI FESTIVAL, SPLIT 2000. , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST 2000., BR.2 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST 2000., BR.1 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


PRODUCED BY 'TERRA MAGIC' , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST 2000 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


4. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, ZABAVNI H , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


ZABAVNI RADIO - KABRIOLET HIT MIX 2000 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2000., TAMBURAŠKE PJSME , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA 2000., POP PJESME , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM 2000 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


PLAVI PUTOVI MORA BR. 3(KLAPE) , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


PLAVI PUTOVI MORA BR. 4(KLAPE) , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


PLAVI PUTOVI MORA BR. 5(KLAPE) , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


4. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, ZABAVNI H , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


4. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, POP & DAN , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


4. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, SUPER POP , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2000., 1 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2000., 2 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA 2000., 3 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKI PLETER 2000 , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


PLAVI PUTOVI MORA BR. 2(KLAPE) , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


PLAVI PUTOVI MORA BR. 1(KLAPE) , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


U VJETRU VREMENA, PJESME MAJE PERFILJEVE , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF DANCE , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


BACK 2 FRONT , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


DORA 2000. , 2000


RAZNI IZVOĐAČI


TOP LISTA 999., OBITELJSKI RADIO , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


TOP LISTA 999., NARODNI RADIO , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREBFEST '99. , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 1999. -2000. BR.3 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


ZA DOBRA STARA VREMENA , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 1999. -2000. BR.2 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


2. HRVATSKI JAZZ SABOR BR. 1 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


2. HRVATSKI JAZZ SABOR BR. 2 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


2. HRVATSKI JAZZ SABOR BR. 3 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 1999. -2000. BR.1 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


HITOVI VJEVERICE '99. + VJEVERICA LIVE Ž , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


SRCE VUČE JUŽNOM KRAJU BR.2 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKI DJEČJI FESTIVAL ZAGREB 1999 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


TONIKA, NAJVEĆI HITOVI 1999. - 2000.  VO , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


CRO PATRIA '98 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA SUPER 14 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


ZNAMO DA NAS VOLITE , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST '99., HEJ, RAVNICO , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA '99., POP PJESME , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


POŽEGA '99., TAMBURAŠI , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST '99., VJETAR IZ RAVNICE , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


FORTE '99. , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM '99. , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '99., VEČER MODERNOG VALA  BR.2 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '99.,  VEČER POPULARNOG VALA BR.1 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


20 VRUĆIH 2, DUGO TOPLO LJETO , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


20 VRUĆIH 1, LJETO NAM SE VRATILO , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


DOŠLI SU OSTATI , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '99., 3 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '99., 2 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '99., 1 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


PITOMAČA '99 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MEGA HITOVI , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM '98. LIVE , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


ZEMLJA, VODA, ZRAK, VATRA , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


3. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL (JINGLE II , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


3. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL  VOL.2 / I , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


3. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL  VOL.2/ I , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA '99. BR.2 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


3. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, VODICE 19 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA '99. BR.1 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


ROCK 'N' ROLL (1980 - 1989) , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


EUROPLUS VOL.1 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


3. HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL, VODICE 19 , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


DORA '99. , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


ZA SRCE I DUŠU , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


KARNEVAL FEST SPLIT '99. , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAVNE BALADE , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


X MAS DANCE , 1999


RAZNI IZVOĐAČI


MALA ANTOLOGIJA HRVATSKOG ROCKA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 1998. - 2000. BR.2 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 1998. - 2000. BR.1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITOVI 1998. - 2000. BR.3 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SPACE CAT, THE REMIXES , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF TUTICO VOL. 3 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


NA BADNJU VEČER , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


PJESME KOJE SE PJEVAJU, OPUS Đ.NOVKOVIĆ , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


1. HRVATSKI JAZZ SABOR 3 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


1. HRVATSKI JAZZ SABOR 2 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


1. HRVATSKI JAZZ SABOR 1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


DJECA DJECI DAJU SVE, ZAGREBAČKI FESTIVA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


18 ZLATNIH HITOVA, VOL. 2 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '98, II , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '98, I , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


17 HITOVA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '98, III , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


TIHA NOĆ , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ DOLAZI , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA, SUPER 14 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MONIKA, ŠTO SAM JA BEZ TEBE... (EPP) , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


19 SEXY , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE, POŽEGA '98, POP P , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE,POŽEGA '98,TAMBURA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MARE I KATE , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM '98 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


DOBRO DOŠAO, SVETI OČE , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


DJECI TREĆEG TISUČLJEĆA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


EJ, TAMBURO 3 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


TULUM DO ZORE , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MARKO POLO FESTIVAL '98, KORČULA 2 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MARKO POLO FESTIVAL '98, KORČULA 1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


DIAVOLO IN ME '98. , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '98, 3 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '98, 2 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '98, 1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SENNA MUSIC 2 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL (EPP) , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST '98 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SUPERGIRL , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA  '98 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


CRO PATRIA '97 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


CRO SUPER SELEKCIJA, Vol.1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


LARGO 25 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


AUTO ROCK, Rock za voŽnju Vol.1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZA SVE ONE DIVNE ŽENE I MAJKE , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


GRAD LJUBAVI , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


TAMBURA POP HIT 1 , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


DAJ MI VINA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ROCK U SNOVIMA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZVIJEZDE ZGB. OPERE IZVODE VERDIJA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


CRO-SLO PAKET , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


ZA HRVATSKU , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SRCE VUČE JUŽNOM KRAJU , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


VELIKI PIJANISTI NA DUBROVAČKOM FEST. , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


CLASSICA CROATICA , 1998


RAZNI IZVOĐAČI


SLOMLJENO JATO i NEPOSLUŠNA PRIČA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


PIERROT ili TAJNE NOĆI (MALA SCENA) , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAV I ROCK & ROLL vol.1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAV I ROCK & ROLL 2 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


10th ANNIVERSARY COLLECTION, Vol.8 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ U HRVATA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


100 % ROCK & ROLL Vol.1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ROCK BALADE 2, 16 ORIGINALNIG HITOVA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


POWER POP '79-'97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA, SUPER 14 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


FUNKY CLUB No.1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


NARODNI VEZ Dr.DRAGE RUBALA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


DANCE 1/2 '97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ZABAVNE 1/2 '97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ZAUVIJEK , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


PJESME ZA SVA VREMENA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREBFEST '97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PJESME , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


JAZZ U HRVATSKOJ 1960-1997 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


NAJBOLJE OD NAJBOLJIH, POP I ROCK , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


U ZAGREBU PJESMA, DJEČJI FESTIVAL 94/96 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ROĐENDANSKA ČESTITKA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM'97 br.2 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ETNOFEST NEUM'97 br.1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ARENA '97 br.2 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ARENA '97 br.1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '97, ZVIJEZDE KOJE DOLAZE , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '97, NOĆ DALMACIJE , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '97, ĐIR ZA MLADE , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST '97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


S PJESMOM KROZ HRVATSKU , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA 1997., MELODIJE JAD , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA 1997., ZABAVNE MELO , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF T.R.I.P. Vol.1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKI RADIJSKI FESTIVAL , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


MALI JUKE BOX, Kutina '97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA '97, I , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA '97, II , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


GLAZBENI KOKTEL , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


CRO ETNO, NEUM '96 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF SKALINADA , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER HITS '96 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


EJ, TAMBURO 2 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ZG ROCK FORCES, LIVE , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


PET GODINA 'MHJ', SVE NAJBOLJE 2 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


PET GODINA 'MHJ', SVE NAJBOLJE 1 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK OSAMDESETIH 1980/89, POP I ROCK , 1997


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVUK OSAMDESETIH 1980/89, ZABAVNA I POP , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


DORA '97 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


CRO PATRIA '96, Split , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


ZA ZALJUBLJENE 3 , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


VUKOVAR, STOJI GRAD , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 'MUSIC PUB' , 1997


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER POP JAM 2, 18 HITOVA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF TUTICO vol.2 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER DANCE, JAM, 16 HITOVA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER POP JAM 1, 18 HITOVA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


EUTERPA (CD-EPP) , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


IZ SALONA OČIĆ:KUĆNI KONCERTI 1god.95/96 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


BOŽIĆ DOLAZI , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


MEGA DANCE MIX, 18 HITOVA 1 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '96, II , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '96, I , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRVATSKOG JADRANA '96-SUPER 20 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE-POŽEGA '96,TAMBUR. , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE-POŽEGA '96,FINALE , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


ARENA '96 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST '96, II , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


BRODFEST '96, I , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


OSFEST '96 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


NEUM '96 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


18 ZLATNIH HITOVA NENADA NINČEVIĆA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


EJ, TAMBURO - SVE NAJBOLJE , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


PITOMAČA '96 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


BLUES AT PIAZZA GRANDE , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


20 VRUĆIH 2, DUGO TOPLO LJETO , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


20 VRUĆIH 1, LJETO NAM SE VRATILO , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA, ZABAVNE MELODIJE , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA, MELODIJE JADRANA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


THROW THE BALL (BACI LOPTU) , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


FIJU BRIJU 3 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


MANOLA, ERWIN, PATRIZIA, S.BULEČIĆ (EPP) , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


HRVATSKA ZA SVA VREMENA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


BALOON , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


SPLITSKI TANGO - 14 HITOVA , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


PORIN 94/95 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


DORA '96 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


ZA ZALJUBLJENE 2 , 1996


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER DANCE 3, FORTE! FORTE! , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER POP 2 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER POP 1 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


TUTICO - THE BEST OF '92 - '95 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ZAGORJEFEST '95 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


TIHA NOĆ , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '95 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ZADARFEST '95 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SUPER SPLIT '95 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MEGA DANCE PARTY II , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


PUT SVILE ETEROM - MARCO POLO , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ROCK PARTY - 15 ROCK HITOVA, LIVE , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


RVG / MUSIC PUB / 94,9 MHz / REPLUGGED , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAV I ROCK & ROLL Vol.1 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


BUDI NOĆAS MIRNO MORE , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


OLUJA, Kava u Kninu , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE - POŽEGA '95 (II) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE - POŽEGA '95 (I) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ANTOLOGIJA DALMATINSKIH KLAPSKIH PJESAMA , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


RUKOM U RUCI DO SUNCA , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SAMO RECI NE , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE MOSTARA '95 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


DANCE PARTY 4 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ROCK BALADE Vol.1 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SKALINADA - SRCE OD ZLATA (br.5) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (ZABAVNE MELODIJE)4 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (ZABAVNE MELODIJE)3 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (MELODIJE JADRANA)2 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (MELODIJE JADRANA)1 , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '95 (III) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '95 (II) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '95 (I) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


KUMPANIJA I SELIDBE , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


DANCE & POP , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


CRO FEST'94. - (POP I ROCK) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


CRO FEST'94. - (ZABAVNE MELODIJE) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BELI ZAGREB GRAD , 1995


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


ZVONA I ORGULJE ZAGREBAČKE PRVOSTOLNICE , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


GOLDEN BOX OF BLUES , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


ZA ZALJUBLJENE , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


LJUBAVNE PJESME , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


JAZZ GALA , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


SVE NAJBOLJE 35 najveČih hitova (br.2) , 1995


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (20 NAJVEĆIH HITOVA , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


TEBI GRADE MOJ - PJESME O ZAGREBU , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ZAGREB DANCE i joŠ neŠto viŠe ... , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ZADAR '94 (2) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ZADAR '94 (1) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SVIM NA ZEMLJI , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SKALINADA - 14 HITOVA T.HULJIĆA (br.3) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SKALINADA - 14 HITOVA Z.RUNJIĆA (br.4) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE-POŽEGA '94 (TAMB.) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE - POŽEGA '94 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


DRAŽENU U SPOMEN , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ROCK NA MORU , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


BEAT NA MORU (ORIGINALNE SNIMKE) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '94 (II dio) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '94 (I dio) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (ZABAVNE MELODIJE)4 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (ZABAVNE MELODIJE)3 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (MELODIJE JADRANA)2 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (MELODIJE JADRANA)1 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE 'ARENA '94 ' , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


FESTIVAL ZABAVNE GLAZBE 'ARENA '94' , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SVE NAJBOLJE br.1 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SVE HRVATSKE EUROVIZIJE '63 - '93 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


SKALINADA - 20 HITOVA (br.2) , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


PJESME ZA DUŠU , 1994


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


RITAM KIŠE - SJEĆANJE NA KARLA METIKOŠA , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


POWER POP '79 - '93 , 1994


RAZNI IZVOĐAČI


ZLATNE ŽICE SLAVONIJE - POŽEGA , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


KOKTEL MELODIJA br.2 (CD) , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


ZADAR '93 - GLAZBENI FESTIVAL (II) , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


ZADAR '93 - GLAZBENI FESTIVAL (I) , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (ZABAVNE MELODIJE) , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


MELODIJE HRV.JADRANA (MELODIJE JADRANA) , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


SKALINADA - 22 HITA , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 'PJESMA ZA HRVATSKU' , 1993


RAZNI IZVOĐAČI


ROYAL GARDEN JAZZ CLUB , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


SPRINGTIME JAZZ FEVER '92 , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


ANIMA , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


TO ZAGREB WITH LOVE , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


LOVERMAN , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


B.P.CLUB AFTER MIDNIGHT , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


ALL STARS '91 , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


MEET US AT THE BAR , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


THE BEST OF 'ROCK ZA HRVATSKU!' , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT '92 , 1992


RAZNI IZVOĐAČI


PAKET ARANŽMAN , 1991


RAZNI IZVOĐAČI


YU-GO POP , 1990


RAZNI IZVOĐAČI


YU FOLK & ROLL , 1990


RAZNI IZVOĐAČI


SPLIT 89 CD-COCTAIL , 1989


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


KONTRA REGULA - TRIBUTE TO DINO DVORNIK  CD+DVD ,


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


BEST OF 2011 ZABAVNE ,


RAZNI IZVOĐAČI

RAZNI IZVOĐAČI


POP (6CD BOX) ,


© Croatia Records 2005 - 2020. All Rights Reserved