Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
DANIJELA I JACQUES U MERCATORU
16.09.2005 DANIJELA I JACQUES U MERCATORU
U subotu 17.9. Mercator centar Zagreb slavi svoj 4. rođendan. Uz brojna iznenađenja i prigodne popuste, kupce će sigurno privući gostovanje Danijele Martinović i Jacquesa Houdeka, trenutno možda dva najzaposlenija i najtraženija izvođača Croatia Records.

Od 18 sati ove subote Jacques Houdek će u Mercator Centru - Vukovarska promovirati svoj najnoviji album dječjih pjesmica "Kad si sretan". Zbirka od 14 evergreena dječje glazbe, kao što su "Mala djevojčica (Tata, kupi mi auto)", "Kad se male ruke slože", "Zeko i potočić", naslovna "Kad si sretan" i druge, objavljena je početkom ljeta, na oduševljenje brojnih roditelja, koji konačno svojoj djeci mogu ponuditi kvalitetan cd s domaćim dječjim pjesmicama. Da bi dječje veselje bilo još veće, uz album se nalazi i bonus cd karaoke verzijama svih pjesmica (matrica i prateći vokali), tako da djeca mogu i sama pjevati. Jacques kao veliki meštar ceremonije družit će se ove subote s djecom i roditeljima, pjevati zajedno s njima i darivati svakog kupca cd-a plakatom ili autogram kartom s potpisom.

Kraljica fešte u Mercator stiže u subotu u 18:45h. Danijela Martinović, slatka kao i velika rođendanska torta koju će razrezati, otpjevat će i rođendansku pjesmicu Mercatoru, a potom će se također družiti s publikom, promovirajući svoj najnoviji album "Oaza", objavljen također početkom ovog ljeta. Danijela će dijeliti autograme, plakate i poneki cd u nagradnoj igri, te obilno darivati sve prisutne svojim neodoljivim šarmom i čarobnim osmjehom.

Pridružite nam se na fešti u Mercatoru i ne propustite nabaviti svoj primjerak cd-a "Kad si sretan" i "Oaza" s potpisom Jacquesa odnosno Danijele, a sve to po izuzetno povoljnoj cijeni!


O izvođaču
O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved