Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BOŽIĆ DOLAZI! - ZLATNA KOLEKCIJA
12.12.2007 BOŽIĆ DOLAZI! - ZLATNA KOLEKCIJA
Božićno vrijeme lagano se približava. Vrijeme je darivanja, uživanja u tradicionalnim običajima, obiteljskim okruženjima, ali to je i vrijeme kada uživamo u prigodnim pjesmama bez kojih je ovaj blagdan nezamisliv i nikako ne može proći. Božične pjesme odišu posebnom toplinom, daju nam osjećaj pripadnosti obitelji, ljubavi prema bližnjima i zato su uvijek rado slušane i pjevane u svim prigodama i na raznim mjestima. Upravo nas one podsjećaju da je ovo najljepši dio godine, a to vrijeme je upravo pred nama.

Kako bi upotpunili Vaš blagdanski ugođaj Croatia Records objavila je Zlatnu kolekciju najljepših Božičnih pjesama pod nazivom “Božić dolazi”. Na dva CD nalazi se ukupno 30 pjesama, koje su podijeljene na tradicionalne božićne pjesme koje izvode najpoznatiji hrvatski izvođači, te božićne skladbe koje su napisali hrvatski autori i koje su odavno ušle u srca tisuća ljudi. Tu je i nekoliko obrada najpoznatijih stranih božićnih pjesama u interpretaciji mladih glazbenih zvijezda.

Tako ćete na prvom CD-u pronaći pjesme poput “Radujte se narodi” u izvođenju Danijele Martinović”, “Narodi nam se” koju pjeva Maja Blagdan, zatim “Svim na zemlji” u interpretaciji Vanne, “Oj, pastiri” koju pjeva Dado Topić, “Božić je…” klape Maslina, ali i tamburaških izvedbi poput “Veselje ti navješćujem” Najboljih hrvatskih tamburaša.

Drugi CD donosi popularnu skladbu “Božić dolazi” Srebrnih krila, “Bijeli Božić” u izvedbi Crvene jabuke i Saše Lošića, Oliverov “Bijeli Božić”, Jacquesove “Zvončiće”. Tu su i strane izvedbe poput “Last Christmas” koju pjeva Saša Lozar, “All I want for Christmas is you” koju pjeva Natali Dizdar, te “Santa Claus is coming to town” u interpretaciji Ivane Radovniković.

Croatia Records za Vas je napravila poseban izbor iz prigodnih Božićnih albuma i pjesama. Na slijedećem linku možete pronaći albume, pjesme, linkove za kupnju CDa, download, te download real i ring tonova.
Croatia Records: Hrvatske Božićne pjesme i albumiVezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved