Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PREDSTAVLJAMO VIDEO SPOT: LIVIO MOROSIN - HEROIN (ŽUTI DUB)
21.03.2008 PREDSTAVLJAMO VIDEO SPOT: LIVIO MOROSIN - HEROIN (ŽUTI DUB)
Livio Morosin snimio je spot za pjesmu “Heroin (žuti dub)”, treći singl sa njegovog prvog samostalnog albuma koji je u izdanju Croatia Records objavljen u srpnju prošle godine.

Spot je sniman pod redateljskom palicom hrvatskog glumca i redatelja Dejana Aćimovića, a rad na spotu logičan je slijed njihove zajedničke suradnje koju su Aćimović i Morosin započeli prošle godine kada je Livio radio glazbu za film Deana Aćimovića “Moram spavat anđele”. Za glazbu koju je napravio za spomenuti film Livio je dobio Vjesnikovu nagradu “Breza” na posljednjem Festivalu igranog filma u Puli gdje je film imao svoju službenu premijeru.

Spot je sniman u zagrebačkom klubu “Krivi put”, gdje je iste večeri Livio imao koncert zajedno sa svojim bendom. Prema riječima Dejana Aćimovića ovdje nije riječ o klasičnom spotu, već kako ističe ovdje se radi o nekoj vrsti anti-spota, snimanog u crno-bijeloj tehnici. U spotu se pojavljuju svi članovi benda, Livio i Dejan.

“Ovo je prvi spot koji smo mi zajednički radili, a moj prvi spot koji sam ja osobno režirao. Moram priznati da mi nije bilo jednostavno raditi jer se rad na spotu uvelike razlikuje od rada na filmu. U svakom slučaju bio mi je izazov raditi jedan takav projekt, samim tim što jednim drugačijim jezikom i sredstvima u odnosu na film, moraš puno toga reći. Kod snimanja spota postoji nešto što je u potpunosti zadano – a to je autor, tj. pjevač i pjesma – i u tom pogledu čovjek se mora pozabaviti sa puno stvari da ono što prikaže u te tri, četiri minute ne bude dosadno i patetično. Livio i ja nastavit ćemo suradnju, a u skorijoj budućnosti predvidjeli smo snimanje spota za pjesmu “Kako da je zabin?”, istaknuo je redatelj spota Dejan Aćimović.

Pogledajte spot: Livio Morosin - Heroin (žuti dub)
O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved