Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BRANKO ČULIĆ VUKOVARAC POTPISAO ZA CROATIA RECORDS
21.04.2008 BRANKO ČULIĆ VUKOVARAC POTPISAO ZA CROATIA RECORDS
Izdavačka kuća Croatia Records i Studio “Plavi sjaj” potpisali su dvogodišnji izvođački ugovor vezan uz pjevača zabavne glazbe Branka Čulića Vukovarca.

Upravo će pod etiketom Croatia Records, početkom jeseni, izaći prvi nosač zvuka vukovarskog branitelja, a na njemu će se naći dvije pjesme koje su već uvelike zaživjele u eterima radio postaja diljem zemlje. Riječ je prvenstveno o pjesmi “Tiho teci Dunave” za koju je glazbu i tekst napisao Ante Raguž, dok aranžman potpisuje Tomislav Radić, a koja se gotovo trideset tjedana zadržala na glazbenoj ljestvici HRT Top 20. Druga pjesma nosi naziv “Perano”, potpisuje ju gore spomenuti autorski dvojac, a njezin spot se već neko vrijeme vrti u programu CMC televizije. U pripremi je i spot za pjesmu “Tiho teci Dunave”, a zanimljivo je spomenuti da će se na novom materijalu naći i duet sa Kemalom Montenom.
Branko Čulić - Vukovarac je jedan od branitelja grada Vukovara, tijekom njegovih najtežih trenutaka kada se stvarala sloboda. Na području grada zvanom Budžak on i njegovi prijatelji su proveli cijelo vrijeme opsade grada i među zadnjima su se predali okupatorskoj vojsci.  Nakon toga Branko i njegovi prijatelji odvedeni su u koncentracijske logore u Srbiji gdje su prije razmjene proveli više od šest mjeseci. Kao i većina logoraša i on je prošao strahovite torture, premlaćivanja, težak rad i psihičko zlostavljanje. To je naravno ostavilo traga na njegovom tijelu, ali i unatoč tome on je skupio snagu da se vrati u svoj grad, pokuša živjeti normalno. Okrenuo se glazbi i širenju ljubavi putem nota i pjesme.

O izvođaču
Vezane vijesti
1. BRANKO ČULIĆ VUKOVARAC 25.03.2011
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved