Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOVI SINGL PETRA DRAGOJEVIĆA \'BEZ TEBE SAM NIŠTA\'
25.04.2008 NOVI SINGL PETRA DRAGOJEVIĆA 'BEZ TEBE SAM NIŠTA'
Splitski pjevač Petar Dragojević potpisao je četverogodišnji ugovor sa izdavačkom kućom Croatia Records pod čijim će okriljem na jesen objaviti svoj novi nosač zvuka. Petar je ovih dana u etere radio postaja lansirao svoj novi singl pod nazivom “Bez tebe sam ništa”, za koji je glazbu i stihove napisala Antonija Šola, a aranžman Petar Dragojević i Dragomir Herendić.

Upravo ta pjesma najavljuje njegov novi materijal, odnosno treći samostalni studijski album, koji objavljuje za Croatia Records, a za koju će uskoro snimiti i spot koji će raditi Studio Art Movie. Novi materijal je pri kraju, a na njemu je Petar surađivao sa Antonijom Šolom, Perom Kozomarom, Davorom Juragom, Vinkom Barčotom i drugima, a dio materijala potpisuje i sam Petar. Zanimljivo je da će se na novom albumu naći i dva dueta, no Petar još ne želi otkriti imena ljudi s kojima je snimio duete, ali najavljuje da će to biti publici jako zanimljivi projekti. Tijekom svoje glazbene karijere, nećak Olivera Dragojevića, snimio je albuma Ovih dana (2003).

Petar Dragojević ovog će vikenda sudjelovati i u jednoj humanitarnoj akciji u okviru koje će zajedno sa nekolicinom drugih javnih osoba propješačiti 86 kilometara od Bjelovara do Zagreba. Akciju organizira tvrtka Ytong koja sponzorira izgradnju kuće za smještaj konja na imanju koje koriste djeca sa posebnim potrebama, a akcija se organizira u okviru Međunarodnog sajma graditeljstva, opremanja i klimatizacije koji se ovaj tjedan održava na Zagrebačkom velesajmu. U petak oko 10 sati navečer sudionici akcije krenut će iz Bjelovara pješice put Zagreba, točnije Zagrebačkog velesajma gdje će im biti upriličen svečani doček na kojem će sudjelovati i gradonačelnik Milan Bandić, a tom prigodom Petar će uživo otpjevati svoju novu pjesmu “Bez tebe sam ništa”.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved