Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ZLATNA KOLEKCIJA ĐORĐI PERUZOVIĆ
22.06.2008 ZLATNA KOLEKCIJA ĐORĐI PERUZOVIĆ
Impresivan pjevački život nemoguće je sažeti u nekoliko kartica. Teško bi čak bilo nabrojiti sve pjesme ispjevane kroz gotovo pet desetljeća, nadasve uspješne karijere Đorđija Peruzovića. Stoga bismo ovu Zlatnu kolekciju, bez obzira na sjajne pjesme, na odlične pjevačke kreacije, mogli nazvati tek „privjeskom“ na bogatom zlatnom lančiću doajena hrvatske zabavne glazbe.

Pedeset uspješnih pjevačkih ljeta u dosluhu je s glazbenim kretanjima. Načinom interpretacije, često i korak ispred ostalih! Iznijansirani bariton prepoznatljiv po toplini boje i po nizu inih, bogomdanih kvaliteta, pjevačka je prednost. Peruzović je ostao dosljedan svom umjetničkom izričaju, a  izvedbe po kojima ga pamtimo i volimo, rezultat su posebnog odnosa prema profesiji, kojoj je zadatak prvenstveno razgaliti srce i dušu. Stoga, nimalo nije bilo lako od baštinjenoga mnoštva odabrati četrdeset naslova, putem kojih bismo dobili približno reprezentativan uzorak pjevača od formata. Jer svaka pjesma svjedoči ne samo o glazbenom trendu u vrijeme nastajanja već i o neupitnim pjevačkim kreacijama. Zahvaljujem se Đorđiju na povjerenju. Posebice što ni jednog jedinog trena nije sugerirao koju pjesmu uvrstiti. A oboje znamo da je mnogo toga ostalo ispod crte. Takva vrst povjerenja, bez obzira što godi, obvezujuća je. Jer  Peruzović je po svemu izuzetan i jedinstven, baš kao i edicija Zlatna kolekcija – koja se doživljava kao vrijedno svjedočanstvo o glazbenim dometima ponajboljih domaćih umjetnika.

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved