Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ZVUK 60-ih NA 6 DVOSTRUKIH CD-ova
11.09.2008 ZVUK 60-ih NA 6 DVOSTRUKIH CD-ova


Novi projekt u podetiketi Perfekt Music Siniše Škarice je Zvuk 60-ih. Na šest dvostrukih CD-a nalaze se ukupno 323 uspješnice koje su kornološki poredane što čini gotovo 16 sati neprekinute glazbe. Između opatijske Mirno teku rijeke, objavljene krajem 1959. g. i požeške Pjevat će Slavonija iz ljeta 1969. poredani su radijski šlageri, pop hitovi iz juke boxa, zlatne ploče yu-diskografije, dalmatinski i meksički crossoveri, svjetske twist i rock uspješnice, električarski i beat prvijenci, prepjevane sanremske kancone i francuske šansone i naravno laureati Zagreba, Opatije, Splita, Krapine, Vašeg šlagera sezone, Slovenskih popevki...tog nezaobilaznog festivalskog soundtracka šezdesetih.


"Škarica je prilično uspješno u Zvuk šezdesetih uključio i većinu bitnih (Jugotonovih) protagonista s tadašnje jugoslavenske scene. Na kompilaciji su se tako našli  ne samo Đorđe Marjanović, Dušan Jakšić, Miki Jevremović, Đuza Stojiljković, Radmila Karaklajić, Lola Novaković već i Marijana Deržaj, Majda Sepe, Bele vrane, Esma Redžepova i mnogi drugi protagonisti "federalne" scene. Naravno unatoč opsegu, veličini i pedantnosti kojom je složena kompilacija, uvijek su moguća i zvoncanja i pojedinačna cjepidlačenja o izvođačima koji su izostavljeni, no bez obzira na njih, Škaričin je "paket" ne samo hvalevrijedan, već i kulturološki esencijalan projekt."

                                                                                                                                                                                                                             Zlatko Gall, Slobodna Dalmacija

Ako želite slušati glazbu što je mijenjala svijet i naš mikrokozmos više od ijedne druge u ljudskoj povijesti, ZVUK ŠEZDESETIH definitivno je vaš izbor!

Osim pojedinačnih izdanja u posebnoj prodaji je i box set po specijalnoj cijeni od 299, 00 kn sa svih dvanest CD-a koje isključivo možete naručiti na e-mail trgovina@crorec.hr ili na broj 01/ 2900 877Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved