Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
TONY LEE KING - POVRATAK KRALJA
17.09.2008 POVRATAK KRALJA

Tony Lee King, glasnogovornik hrvatskog bluesa, kako je to rekao naš najbolji, nažalost preminuli, glazbeni kritičar Dražen Vrdoljak, nakon gotovo četiri godine od zadnjega albuma vraća se na scenu s novim četvrtim albumom, novim bendom te potpisanom petogodišnjom suradnjom s Croatia records i ugovorom za slijedeća tri albuma.


Nakon dosadašnjih izdanih albuma (All alone za Jazzette records, Live in Maremis za Memphis records i Anytime is the right time za Aquarius records) ovaj četvrti ''The best off''  donosi presjek glazbenih ostvarenja TLK-a od 2000. do 2007. godine.


Brojne do danas neobjavljene pjesme, 4 live snimke, tri pjesme s prethodnog albuma te suradnja s brojnim glazbenicima iz Hrvatske i inozemstva čine sadržaj ovoga albuma jedinstvenim i poželjnim u kolekciji istinskih ljubitelja glazbe te obožavatelja bluesa i srodne glazbe.


Vizualno album je izuzetno lijep i tematski blizak bluesu te se već sada govori o mogućim nominacijama za brojne nagrade u Hrvatskoj i inozemstvu, a glazba TLK-a kao i uvijek taknut će svakoga koji će glazbu i slušati, a ne samo čuti.


Novi bend sastavljen od glazbenih profesionalaca uključujući i bubnjara Talijana daje TLK-u sjvežinu, kvalitetu i poseban nastup koji osvaja publiku gdje god se pojave.

Ugovor s Croatia Records-om i sam umjetnik smatra prekretnicom u svojoj karijeri te novim polazištem ka osvajanju domaćega i europskog tržišta što je i zajednički cilj buduće petogodišnje suradnje Croatia Recordsa te TLK international artist-a koji je postao novi management umjetnika.


Croatia Records uvođenjem TLK-a i blues glazbe u svoja izdanja obogaćuje i širi svoju ponudu za domaće, ali prije svega za strano tržište budući je TLK pravi izvozni glazbeni proizvod koji treba iza sebe jaku izdavačku kuću.


Album je u prodaji od početka rujna, a promocija je upravo započela ovom objavom i nastavlja se.


Predstojeći projekti TLK i TLK international artist-a zanimljivi su i inovativni te će vjerujemo postići i glavni cilj da blues i blues umjetnici u Hrvatskoj dobiju u glazbi prostor i značenje koje im pripada zahvaljujući kvaliteti i kulturi koju promiču.


Neki od projekata su:

- druga sezona Vertigo blues night od listopada četvrtkom u Hotelu Antunović,

- Bundek blues festival 2009

- Ljetna turneja 2009



O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved