Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Veliki Odmor - Premijera spota
25.09.2008 Veliki Odmor - Premijera spota
Sisačka grupa «Veliki Odmor» predstavit će svoj prvi spot za singl «Ne mogu se borit protiv tebe» u petak, 26. rujna u programu CMC-a  odmah iza vijesti u 19 h. Glazbu za spomenuti singl potpisuje Emanuel Milković, tekst Emanuel i Maristela Zrnc,  a aranžman Miro Buljan.

Ovaj odličan spot je snimljen pod redateljskom palicom Daria Godića iz studija Cinematixstudio d.o.o. Snimanje spota je održano u Velikoj Gorici u starom napuštenom vojnom hangaru, a neki dijelovi u staroj napuštenoj tvornici u Zagrebu.

Grupa je do sada predstavila četiri pjesme. Uz “Ne mogu se borit protiv tebe», to su “Ljubav je more” (glazba i tekst Emanuel Milković), “Mala što mi radiš” (glazba Emanuel Milković, tekst Emanuel i Maristela Zrnc), te “Dok hodam snovima” (glazba Emanuel Milković, tekst Emanuel i Miro Buljan). Dečki ubrzano rade na novom materijalu, a na njemu će aranžerski i producentski dio raditi upravo Miro Buljan, kojeg su upoznali na jednom snimanju 2001. godine i u čijem studiju snimaju novi materijal.

Grupa “Veliki odmor” osnovana je 1996. godine, a u odnosu na prvotnu postavu benda danas su tu samo dva člana Emanuel Milković (pjevač i gitarista) i Tomislav Škrbinc (bubnjar). Uz spomenutu dvojicu bend još čine Marko Marjanović na solo gitari, Tomislav Kleković na bas gitari i Ivana Bionda na klavijaturama. Grupa “Veliki odmor” svoj izričaj bazira na pop baladama u malo žešćem ritmu, a njihove pjesme uglavnom govore o ljubavi. Bend se okupio još za vrijeme srednjoškolskih dana kada su se svake srijede gotovo sve srednje škole u gradu Sisku okupljale u jednom klubu i zabavljale na svirkama uživo. Upravo je ravnatelj škole tu srijedu nazvao “Veliki odmor” po čemu je grupa dobila i ime. Grupa je 1997. godine pobijedila na festivalu kantautora i pjevača amatera u Ivanić gradu. Kako bend ozbiljnije djeluje posljednje tri godine, 2005. su se prijavili na Hrvatski radijski festival te pobijedili u kategoriji “Oni dolaze” s pjesmom “Ne mogu se borit protiv tebe”.O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved