Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Hakuna Matata promovirala album Free energy
07.11.2008 Hakuna Matata promovirala album Free energy
U zagrebačkom rock caffeu Tituš, grupa Hakuna Matata nedavno je promovirala album Free Energy. U ugodnoj atmosferi, među kolegama i predstavnicima medija dečki iz Hakune odsvirali su po prvi put uživo pjesme s albuma između ostalih i pjesmu Vjernik njihov prvi službeni singl.

Hakuna Matata, nastala je još 1998.g. pod imenom Građani u postavi koju se činili: Krešimir Mišak, Davor Masle, Danko Stefanović, Kristijan Orešić te Ivica Pakula. Pod tim imenom objavili su jedan album za Croatia Records. Ubrzo nakon toga, Ivica Pakula odlazi  iz benda, a Krešmir Mišak, gitarista zauzima njegovo mjesto. Grupa ne odustaje od svog rada,  sviraju uglavnom po zagrebačkim klubovima, snimaju spotove, uvode zvuk saksofona u svoje pjesme te naposljetku mijenjaju ime u Hakuna Matata. Upravo kad se činilo da se sve posložilo kako treba, početak 2003. g. donosi još jedan odlazak i to bubnjara, Kristijana Orešića. Uz pomoć kolega, Zorana Predina, Šparke i drugih grupa ipak nastavlja snimati pjesme za album Anitigravitacija kojeg su svojoj publici podarili kao besplatan download. Free Energy, drugi po redu album nalazi se na tržištu, a obzirom da se radi o glazbenicima koji su već dugi niz godina na sceni te najistaknutijem članu benda, Krešimiru Mišaku , autoru i voditelju poznate emisije Na rubu znanosti  vjerujemo da će vrlo brzo zaživjeti među publikom.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved