Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
Tina & Nikša - Zlatna kolekcija
14.05.2009 Tina & Nikša
Zlatna kolekcija

Predstavljamo vam i novu Zlatnu kolekciju Tine & Nikše u izdanju Croatia Recordsa.
Zanimljiv duet kojeg čine Valentina Krtanjek – Tina, rođena u Zagrebu gdje završava osnovnu i srednju školu za primjenjenu umjetnost. Od najranije mladosti pjeva u mnogim zagrebačkim, dječjim zborovima s kojima kao solist ostvaruje zapažene rezultate, kako u domovini tako i na međunarodnim natjecanjima. Nikša Jurinović rođen je u Novoj Gradiški, a nakon završene osnovne glazbene škole za klavir i gimnazije, dolazi u Zagreb gdje upisuje Fakultet prometnih znanosti  i ozbiljnije se počinje baviti pop glazbom. Kao mlad i zanimljiv dvojac prvi puta su se predstavili hrvatskoj glazbenoj sceni 1998. godine i to nastupom na Dori sa pjesmom „Ako me ikad poželiš“. Nakon dvije godine predstavljaju nam pjesmu Fedora Boića „Mala plaža“ koja vrlo brzo osvaja publiku i postaje pravi hit.
Prvi album po nazivom „Digni me do neba“ izlazi 2001. godine pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records. Sa tog albuma možemo se prisjetiti nekoliko odličnih pjesama među kojima su: Da je bilo sve po mom, E da mi je, Ljetna noć...
2003. godine izdaju svoj drugi album, ali počinju surađivati i sa slovačkim diskografima gdje je objavljena pjesma "Stotistic svetov" ("Idi i ostavi me") u interpretaciji popularne slovačke pjevačice Elke Vydinske.
Zlatna kolekcija koja sadrži 17 pjesama (Moje najdraže, Da je bilo sve po mom, Kazna, Digni me do neba, Mala plaža, E, da mi je...) kojima su nam se Tina i Nikša tijekom godina predstavljali i osvajali kako srca publike tako i top liste radio postaja.


O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved