Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
GRUPA „VELIKI ODMOR“ NA XIV. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU
25.05.2009 GRUPA „VELIKI ODMOR“ NA XIV.
MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU

Grupa „Veliki odmor“ koja nam se do sada predstavila sa četiri pjesme: “Ne mogu se borit protiv tebe“, “Ljubav je more“,  “Mala što mi radiš” , te “Dok hodam snovima” predstavila se na ovogodišnjem Marco Polo Festivalu i to sa pjesmom „Da se vrijeme vrati“.
Grupa “Veliki odmor” osnovana je 1996. godine, a u odnosu na prvotnu postavu benda danas su tu samo dva člana Emanuel Milković (pjevač i gitarist) i Tomislav Škrbinc (bubnjar). Uz spomenutu dvojicu bend još čine Marko Marjanović na solo gitari, Tomislav Kleković na bas gitari i Ivana Bionda na klavijaturama. Grupa “Veliki odmor” svoj izričaj bazira na pop baladama u malo žešćem ritmu, a njihove pjesme uglavnom govore o ljubavi. Bend se okupio još za vrijeme srednjoškolskih dana kada su se svake srijede gotovo sve srednje škole u gradu Sisku okupljale u jednom klubu i zabavljale na svirkama uživo. Upravo je ravnatelj škole tu srijedu nazvao “Veliki odmor” po čemu je grupa dobila i ime. Grupa je 1997. godine pobijedila na festivalu kantautora i pjevača amatera u Ivanić gradu. Kako bend ozbiljnije djeluje posljednje tri godine, 2005. su se prijavili na Hrvatski radijski festival te pobijedili u kategoriji “Oni dolaze” s pjesmom “Ne mogu se borit protiv tebe”.
Do sada, dečki su snimili video spot pod redateljskom palicom Daria Godiča za singl „Ne mogu se borit protiv tebe“ , a za producentski i aranžerski dio novog materijala koji je u pripremi brine se Miro Buljan.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved