Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
CROATIA RECORDS PREDSTAVILA NOVA IZDANJA NA ZLATNIM ŽICAMA SLAVONIJE
08.09.2010 CROATIA RECORDS PREDSTAVILA NOVA IZDANJA NA ZLATNIM ŽICAMA SLAVONIJE
Na ovogodišnjem tradicionalnom festivalu Zlatne žice Slavonije u Požegi predstavila su se mnoga imena zabavnoglazbene i tamburaške scene. Između ostalih, natjecali su se i tamburaški sastavi Kristali i Džentlmeni te Ćiro Gašparac, koji su u sklopu festivala održali i promocije svojih novih albuma.

TS Kristali su na tamburaškoj sceni prisutni već 20 godina, a na Požeškom festivalu gotovo pripadaju skupini veterana. Naime, na ovom festivalu održali su svoj prvi javni nastup, još 1990.g. Upravo su izdali svoj 9. album pod nazivom Moram ja bez nje. Naslovna pjesma također je izvedena na Zlatnim žicama Slavonije 2008., a ove godine predstavili su se sa pjesmom Riđane.

Džentlmeni su tamburaški sastav iz Osijeka koji djeluje već 13 godina. Bilježe mnogobrojne nastupe na raznim festivalima i manifestacijama. Mnogi ih smatraju najvećim nadama u svijetu tamburaške glazbe, a nedavno su pod etiketom Croatia Records objavili svoj prvi album Imala je drugi plan. U Požegi su promovirali novu pjesmu Ja bi tebi sve oprostio, a na promociji je bio prikazan i video uradak za istu pjesmu u režiji Darija Godića koji možete pogledati na linku http://www.youtube.com/watch?v=ZXkOhRJvnXk

Ćiro Gašparac, osim što je također promovirao svoj novi album Zbogom moja pameti, imao je i dodatni razlog za slavlje. Druga nagrada Zlatnih žica Slavonije pripala je upravo njemu, zajedno sa Kićom Slabincem, Šimom Jovanovcem i Slavonskim dukatima i to za zajedničku pjesmu Tri tenora.


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved