Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ODABRANE SKLADBE ZA SPLITSKI FESTIVAL
16.05.2011 ODABRANE SKLADBE ZA SPLITSKI FESTIVAL
Danas su u Splitu odabrane skladbe za 51. izdanje Festivala zabavne glazbe Split koji će se održati 1., 2. i 3. srpnja na Prokurativama. 45 skladbi i isto toliko izvođača će se kroz dvije polufinalne i finalnu večer natjecati za tri nagrade žirija i publike te nagrade za najbolji tekst, glazbu, aranžman i najboljeg debitanta. "Uvjeren sam da će ovogodišnji festival biti vrlo kvalitetan jer smo izabrali izvođače koji su dugi niz godina vezani za Prokurative, ali isto tako i mnoge debitante kojima su pjesme napisali vrsni autori. Zanimljivo je da su autori jedne od pjesama maestro Đelo Jusić i akademik Tonko Maroević, a posebno treba istaknuti veliki orkestar čiji je producent Remi Kazinoti, a koji će pratiti sve izvođače", rekao je direktor festivala, Tomislav Mrduljaš.

Na festivalu će nastupiti najeksponiranija imena hrvatske glazbene scene među kojima su Jelena Rozga, klapa Cambi, Hari Rončević, Magazin, Tedi Spalato, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Jole, Jasmin Stavros, te prošlogodišnji laureati klapa Sol (prva nagrada žirija) i Ivana Kovač (najbolja debitantica).

Među debitantima festivala su dosadašnji tenor klape Iskon Marko Pecotić Peco, zatim Katica Marinović koju je publika bodrila do polufinalne večeri ovogodišnje Dore i mlada slovenska grupa All 4 Play.


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved