Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
DELYRICUM OBJAVIO DVOSTRUKI SINGL - LOVE PUNI DŽEPOVI I HAŠPRE
29.11.2011 DELYRICUM OBJAVIO DVOSTRUKI SINGL - "LOVE PUNI DŽEPOVI" I "HAŠPRE"
Zagrebački crossover bend koji u svojim pjesmama miješa različite glazbene stilove kao što su hip hop, ska, reggae, rock, metal, punk i drum'n'bass, objavio je dvostruki singl.  DeLyricum bez ikakve zadrške u svojim tekstovima progovara o svemu i ruši sve granice "pristojne udaljenosti od problema". Jedini su bend dovoljno hrabar za sviranje na prosvjedima i temama od nacionalne važnosti.

"Love puni džepovi" zarazni je i radiofonični ska rock singl koji progovara o hrvatskoj svakodnevnici, a za njega je snimljen i videospot koji je prošli tjedan imao premijeru na CMC-u. U spotu se pojavljuju poznati hrvatski glumci Miran Kurspahić, Lada Bonacci, Goran Grgić i Ivana Horvat, a režiju potpisuje Tremens. Spot pogledajte na: http://www.youtube.com/watch?v=p-jfk1DVfZY
"Pjesma je smislenog teksta i vesele melodije, a naš ska-crossover spot snimljen je na Žumberku i raznim zagrebačkim lokacijama za budžet od 0 kn. Tekst pjesme, kao i scenarij i režiju spota obavio je naš vokal Dino (Tremens), žumberačku vikendicu za tulum je posudila saksofonistica Medarda, skupili smo prijatelje sa svih strana i napravili što smo uspjeli, a spot nam se baš sviđa", rekla je ekipa iz benda.

"'Hašpre' je drugi, nešto žešći singl, koji se prigodno uklopio u predizborne dane. "Hašpre" je naša nova pjesma političke tematike koja hrabro govori o situaciji u našoj zemlji i odlično sjeda u aktualno vrijeme izbora za vlast u Hrvatskoj. Dok većina političara samo prodaje lažna obećanja, "Hašpre" iliti "špreha" je sve što možemo čuti iz njihovih usta. A zavedeni narod slijedi lažna obećanja, uglavnom bez razuma i memorije", dodao je Tremens.

Delyricum možete vidjeti ove subote (3. prosinca) u Warehouse Skate Parku (Slavonska avenija 3) u sklopu projekta "Bez 'veze' nije bezveze" koji se bori protiv nepotizma u našem društvu te na samostalnom koncertu 14. prosinca u Purgeraju.

Pjesme "Love puni džepovi" i "Hašpre" preuzmite na radio.crorec.hr


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved