Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
DUET SANJE DOLEŽAL I ALENA ISLAMOVIĆA U PJESMI OBEĆAJ MI
22.12.2011 DUET SANJE DOLEŽAL I ALENA ISLAMOVIĆA U PJESMI "OBEĆAJ MI"
Novi duet koji je zaintrigirao publiku je pjesma "Obećaj mi" u izvedbi Sanje Doležal i Alena Islamovića. Da intriga bude veća pobrinula se Sanjina petnaestogodišnja kćer Lea koja je napisala tekst i glazbu za ovu prekrasnu baladu. Kao dijete glazbenika, Sanje Doležal i Nenada Šarića, bubnjara Novih fosila, Lea je ponovo dokazala istinitost izreke da jabuka ne pada daleko od stabla jer je i njena želja da se u budućnosti ozbiljno bavi glazbom. Iako je pohađala glazbenu školu i pjevala u zboru Zvijezdice, Lea je iznenadila svojom autorskom pjesmom, ne samo svoje roditelje već i mnoge njihove znance.

I sam Alen Islamović bio je pomalo skeptičan kad je čuo tko je autor pjesme, međutim, nedoumice je vrlo brzo nestalo već nakon prvog slušanja. Kako je uopće došlo do ideje da Sanja i Alen, koji dosad nisu imali previše zajedničkih glazbenih točaka zapjevaju zajedno, objasnio nam je Nenad Šarić: "S Alenom Islamovićem sam teniski partner i nakon što smo Sanja i ja shvatili da je Lea napisala odličnu i zrelu pjesmu te da njen autorski prvijenac mora zaživjeti odlučio sam mu je ponuditi. Pjesma je glazbeni razgovor dvoje ljubavnika, a Sanja i Alen su je savršeno interpretirali."

Prvu televizijsku premijeru pjesme "Obećaj mi" Sanja i Alen su već imali u jednom televizijskom show programu, a u planu je i snimanje video spota čija se premijera očekuje sredinom siječnja.

kontakt: claudia@crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved