Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NJEŽNE GODINE DINE RIZVIĆ
30.03.2012 NJEŽNE GODINE DINE RIZVIĆ
Glazbeni portal "Muzika.hr" objavio je recenziju albuma Dine Rizvić, osamnaestogodišnje Labinjanke koja je krajem prošle godine iznenadila domaću glazbenu scenu odličnim prvijencem "Bez poraza". Autor recenzije na portalu, Zoran Tučkar, albumu je dodijelio četiri od mogućih pet zvjezdica, istaknuvši da je Dina "snimila interesantan i elegantan pop-jazz album koji po umjetničkim dosezima opasno konkurira gornjem domu domaćeg popa" te dodao da je dojam da su Rizvić i suradnici "uspjeli i premašiti 90% ekipe koja hara aktualnim top-listama."
</br>
Dina Rizvić uskoro završava prvu godinu studija na prestižnoj glazbenoj akademiji Berklee College of Music u Bostonu. Pretprošle je godine bila nominirana za nagradu Status u kategoriji Mlade nade jazza, finalistica je mladih talenata Hrvatske u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", nagrađena je na Imagine festivalu u Saxu, a bilježi suradnje s Boškom Petrovićem, Aleksandrom Dujinom (klavirist Đorđa Balaševića) te Oljom Dešićem koji je producirao njezin album. S albuma "Bez poraza" objavljeni su singlovi "Snježne čarolije", "Za tebe" i "Breakeven".
</br>
Zoran Tučkar navodi da Dina pjeva "iz perspektive mlade, načitane, pametne i senzibilne dame koja nikad ne afektira", hvali njenu dojmljivu interpretaciju te ističe da se na albumu "osjećaju pozitivni učinci formalnog glazbenog obrazovanja" kao jedan lijepi početak uspješne karijere.
</br>
Cijelu recenziju pročitajte na <a href="http://www.muzika.hr/clanak/35847/albumi/dina-rizvic-njene-njezne-godine.aspx">muzika.hr</a>

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved