Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOMINACIJE ZA NAGRADU STATUS
30.04.2012 NOMINACIJE ZA NAGRADU STATUS
U četvrtak, 3. svibnja, u riječkoj Stereo dvorani, dodijelit će se nagrada Status za vrhunsko umijeće i vještinu sviranja. Dodjela nagrade najboljim domaćim instrumentalistima, koju već 16 godina organizira Hrvatska glazbena unija, uvertira je u vikend događanja u Opatiji i Rijeci koja će kulminirati dodjelom nagrade Porin.
</br>
U kategorijama zabavne, pop-rock i urbane glazbe nominirani su Zoran Čalić ("Teške boje" - Goran Bare i Majke) za električnu gitaru, Ivica Propadalo ("Bili smo raja" - Teška industrija) za bas gitaru, Damir Šomen ("Teške boje") na bubnjevima, Antonio Geček ("Za tvoju ljubav" - Crvena jabuka) i Branko Sterpin ("Bez poraza" - Dina Rizvić) za puhača glazbala, Neven Mijač ("Via ljubav" - Boris Novković i Noćna straža) za ostala glazbala. Olja Dešić, Branimir Gazdik i Zvjezdan Ružić, kao session glazbenici, nominirani su za svirku na albumu "Bez poraza" - Dine Rizvić, dok je Gazdik zaslužio i nominacije za sviranje na albumu "I dok Žrnovnica spava" klape Sveti Florijan, te na skladbama "Meni smeta nepravda" (Giuliano) i "Na vrijeme" (Keops).
</br>
Sanja Vrančić je s mandolinom nominirana u kategoriji tradicijskih glazbala za doprinos albumu "Ka hashish" (Tonči Huljić i Madre Badessa band). U kategoriji jazz glazbe nominacije su zaslužili Igor Geržina na saksofonu, te Davor Križić na trubi za sviranje na albumu "Avanturo, još nas ima" - Jelene Balent i Big Banda HRT-a.
</br>
Croatia Records čestita svim nominiranima!


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved