Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
IN MEMORIAM: NENAD ŠARIĆ BRADA
03.05.2012 IN MEMORIAM: NENAD ŠARIĆ BRADA
Nenad Šarić, Neno, za prijatelje Brada, rođen je 10. listopada 1947. godine u Rijeci. S nepunih šesnaest priključit će se na bubnjevima hrvatskim rokerskim prvoborcima "Jutarnjim zvijezdama" Drage Mlinarca. Nakon pune četiri godine napustit će sastav, čija će dvojica članova odmah potom osnovati legendarnu Grupu 220, a on sam nastavit će pustolovinu profesionalnog glazbenika svirajući u zagrebačkim Meteorima te s brojnim imenima s naše estrade: Oliverom, Terezom, Danijelom...sve do 1985. kada, nakon iznenadne smrti Slobodana Momčilovića Moke, postaje članom najpopularnijeg pop ansambla bivše države - Novih fosila.
    Bit će to sudbonosnim trenutkom za njegov profesionalni i privatni život. S Novim fosilima ostvaruje zavidnu karijeru, grupa niže uspjeh za uspjehom, a bendovsko prijateljstvo sa solisticom Sanjom Doležal pretvorit će se 1994. u skladan brak.
    Od 2005. godine kada se grupa ponovno okuplja i započinje sa snimanjem novih pjesama te koncertnom aktivnošću, Neno je obavljao dužnost izvršnog producenta grupe, brinuo se da poslovično visoka produkcija Novih fosila funkcionira besprijekorno.
    Njegovom iznenadnim odlaskom pogođena je ne samo obitelj, supruga i djeca, već i mnogobrojni prijatelji i ljubitelji pop glazbe. Bio je poznat po svojoj profesionalnosti, staloženosti, ali i po vedrom duhu što ga je prenosio na svoju okolinu.
    Smrću Nenada Šarića hrvatska glazbena scena izgubila je vrsnog glazbenika, a Croatia Records pouzdanog suradnika i dragog  prijatelja.
.Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved