Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
VEČERAS PREMIJERA SPOTA: ROKAMBOL - KRAJIŠKA
26.06.2012 VEČERAS PREMIJERA SPOTA: ROKAMBOL - KRAJIŠKA
Danas, u utorak, 26. lipnja u galeriji Greta (Ilica 92) u 22h održat će se promocija novog Rokambolovog spota za pjesmu "Krajiška". Rokambol, mladi zagrebački kantautor snimio je debitantski album "Zajedno" koji će Croatia Records objaviti krajem ljeta, a ovo je već četvrti singl kojim ga najavljuje.
''Pjesma "Krajiška" nastala je kao svojevrsna reminiscencija na djetinjstvo, i to u onom periodu oko petog, šestog razreda kad se događaju prva ozbiljnija zanimanja za djevojke - prve simpatije, druženja i ostale životne radosti. Ono što nas neraskidivo veže za taj nevini dio života jest prostor u kojem se sve to događalo. U mom slučaju radi se o osnovnoj školi u Krajiškoj ulici i njenoj bližoj okolici. Na ideju za spot došao je agilni i talentirani Damian Nenadić koji je u performansu grupe "OHO" našao poveznicu sa pjesmom, a moji prijatelji i ja prionuli smo na posao i podsjetili sami sebe na čisto i bezbrižno doba našeg odrastanja" - govori nam Rokambol.
''Projekt "Krajiška" je remake eksperimentalnog filma "Projekt 6" slovenske grupe avangardnih umjetnika "OHO". Oni su djelovali u periodu od 1966 do 1971., poticali su "huligansko ponašanje" (nekonvencionlno odijevanje i ponašanje, slušanje rock glazbe i slično) kao izraz osobnog nezadovoljstva konzumerističkim društvom, a glavna tema njihovog rada bila je otuđenje u konzumerističkom i masovnom društvu. Kako danas kulminira opće nezadovoljstvo političkom i
gospodarskom situacijom, odlučili smo ponoviti njihov performans kao poruku i poziv na jednostavne užitke lišene arbitražnih i nominalnih konvencija" - kaže idejni vođa i redatelj Damian Nenadić.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u galeriji Greta na promociji spota i prigodnom druženju uz Rokambolov odabir lijepe glazbe!

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved