Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
SALSA A LA ALFI KABILJO
29.06.2012 SALSA A LA ALFI KABILJO
Najnovije izdanje namijenjeno ljubiteljima zvuka i ritmova Latinske Amerike, instrumentalni je album melodija iz mjuzikla, filmova i festivala, hrvatskog skladatelja, dirigenta i aranžera Alfija Kabilja u izvedbi ZG SALSA GROUP. Samba i bossa nova, rumba i beguine, cha-cha-cha i mambo, salsa i boogaloo, bolero, lambada, charanga i merengue, glazbeni su stilovi koji su obojali uspješnice maestra Kabilja popularne od izvedbi Tereze Kesovije, Vice Vukova, Marka Novosela, Krunoslava Kiće Slabinca, Ivice Šerfezija, Đorđa Marjanovića i Lade Leskovara. Čuti instrumentalne verzije pjesama Liljana, Oglas, Tvoja zemlja, Svijet je velik, Nek idu lađe, Dan koji se pamti, Bijele čizmice ili Poljubi me za sretan put, poseban je užitak za plesače i zanimljiva glazbena avantura za poznavatelje evergreena. Pjesme iz mjuzikla Jalta, Jalta i Kralj je gol, kao i tema iz filma Putovanje na mjesto nesreće, također su dobile svoju novu verziju, kao i Dal' je to život ili film, pjesma inspirirana filmom Neka ostane među nama. ZG SALSA GROUP čine Juraj Grosinger, Boris Dugi-Novački, Matej Jelić, Saša Nestorović, Arlindo 'Pepe' Tabasco te Alfi Kabiljo.
Ovaj instumentalni album možete pronaći u svim glazbenim trgovinama ili na: <a href="http://shop.crorec.hr">shop.crorec.hr</a>.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved