Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BEND KARNE POKUŠAVA SHVATITI JAZZ
13.09.2012 BEND KARNE POKUŠAVA SHVATITI JAZZ
VIS (vokalno infantilni sastav) Karne, koji je sastavljen od velikih imena iz filmskog svijeta regije, predstavlja novi singl "Pokušavam da shvatim jazz". Nakon što im je na hrvatskim radijima zabranjen prvi singl "Nema gay parade", u drugom duhovitom jazzy singlu momci iz benda se trude shvatiti jazz. Za pjesmu je snimljen i spot koji možete vidjeti na CMC televiziji i na ovom linku:
http://www.youtube.com/watch?v=5kqWiZi78Jo

Vokalno infantilni sastav Karne čine poznata lica kao što su pisac i autor humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan" Feđa Isović (akustična gitara), glumac Goran Navojec (saksofon, back vokal),glumac Miraj Grbić (vokal), doktor Ervin Buševac Shirley (gitara), doktor Alen Pilav (klavijature), glazbenik i režiser Nihad Vranić (bas), glazbenik Igor Žolkević (bubanj) i glazbenik i osnivač benda Bombaj Štampa Nedim Babović (gitara, logistika). Bend Karne osnovan je u siječnju 2010. godine iz potrebe članova benda da se neartikulirano oglase po svim nevažnim pitanjima. Već po samom osnivanju benda, donesen je i statut koji je precizno definirao ponašanje članova Karna. Jedno od tih pravila, ono koje kaže da “za prijem u Karne kandidat mora ispunjavati najmanje dvije karakteristike: ne smije znati svirati i mora konzumirati alkohol tokom proba i svirki” je u mnogome doprinjelo definiranju prepoznatljivog zvuka koji karakterizira njihovu svirku.  

Pjesmu preuzmite na: radio.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved