Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
JAKŠA JORDES PREDSTAVLJA NOVI SINGL I SPOT
14.12.2012 JAKŠA JORDES PREDSTAVLJA NOVI SINGL I SPOT
Jakša Jordes, jedan od najboljih hrvatskih saksofonista, predstavlja treći singl s odličnog albuma klupske glazbe "Ambidexter". Riječ je o singlu "Sax on the beach (Let's go drinking)" u kojem je Jakša surađivao s DJ Jazzy Rosscom. Za pjesmu je snimljen i spot u režiji Tomislava Brdjanovića. Spot je sniman na zagrebačkim lokacijama, a u spotu uz Jakšu glumi i Petra Oreč, mlada pjevačica o kojoj će se tek čuti. Večeras premijerno pogledajte spot na CMC televiziji s početkom u 19 sati.

"Poruka spota je samo opušteno. I brij po dobrim tulumima", zaključio je Jakša.

Nakon petnaestgodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa s najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima (Jinx, Let 3, Darko Rundek, Pips, Chips and Videoclips, Neno Belan, Majke itd), Jakša se posvećuje novoj glazbenoj formi i započinje novu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene. Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound da im se pridruži na turneji. Svirajući sa zvijezdama kao što su Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Ballay, karijera ga je dovela i do Alfreda Azzetta, najboljeg talijanskog producenta i DJ-a, koji mu nudi suradnju. U veljači 2009. godine nakon nastupa s najpoznatijim house DJ-om Rogerom Sanchezom u Sarajevu, postaje traženo lice u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-evima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj i drugim europskim zemljama.

Pjesmu "Sax on the Beach" preuzmite na: radio.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved