Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ARSEN DEDIĆ I MIŠO KOVAČ SNIMILI DUET
18.03.2013 ARSEN DEDIĆ I MIŠO KOVAČ SNIMILI DUET
Prošlog petka u studiju Croatia Records, dva legendarna hrvatska glazbenika, Arsen Dedić i Mišo Kovač snimili su svoj prvi duet. Iako su obojica Šibenčani, čak iz iste ulice, trebalo je proći 48 godina da zapjevaju zajedno.

"Ja sam rekord diskografije. Ne Hrvatske, ona je za mene mala. Ona je Luksemburg. Ne Jugoslavije, ona je za mene mala, nje nema više. Nego na Balkanu sam ja najprodavaniji pjevač. Ja ne mislim više snimati. Arsen Dedić je čovjek koji je trebao već godinama biti u Akademiji znanosti i umjetnosti jer Arsen Dedić zna napraviti najbolji tekst i on je najbolji i sad su to dva tipa glazbenika", rekao je Mišo Kovač o svojoj suradnji s Arsenom Dedićem.

"Mišo je moj Šibenčanin drugog žanra, ali bliskost je apsolutno neupitna, mada je on akademski kovač, a ja sam akademski muzičar. Ja uvažavam to što on radi, ne mrzi ni on to što ja radim i Mišo je želio da snimimo nešto. Napisao sam jednu pjesmu koja nosi naziv "Mi smo lišće s iste grane", a u tekstu se nadovezuje "jednom smrkne drugom svane, ali mi smo lišće s iste grane". Raduje me, ali više od radovanja me i angažira", objasnio je Arsen Dedić.

Kako je bilo na snimanju pogledajte ekskluzivno u reportaži CMC-a na ovom linku. Više informacija o suradnji legendarnih glazbenika, kao i njihov duet očekujte uskoro.

Fotografije sa snimanja preuzmite na www.crorec.hr/galerija. Prilikom potpisivanja molim vas naznačite: Fotograf: Marko Šolić / Croatia Records. Ako vam trebaju slike u visokoj rezoluciji, kontaktirajte nas na: info@crorec.hr.


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved