Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME OBOGAĆENE IZDANJIMA ĐANIJA MARŠANA I DUŠKA LOKINA
26.07.2013 NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME OBOGAĆENE IZDANJIMA ĐANIJA MARŠANA I DUŠKA LOKINA
Đani Maršan zasigurno pripada onoj generaciji hrvatskih glazbenika koji su svojim upečatljivim interpretacijama i pjesmama koje traju više od četiri desetljeća (1969. prva snimka) dali velik obol hrvatskoj glazbi. Na kompilaciji "Đani Maršan - Najljepše ljubavne pjesme" sabrali smo niz od 20 prekrasnih skladbi i upečatljivih interpretacija kao što su nezaboravne Adio, Prozor prema zalazu, Ja te volim, Kad mendule procvitaju, Na obali i dr. Maršan je dosad snimio i objavio 30-ak malih ploča, 10 albuma (LP) te 5 CD-a. Osim na hrvatskom, snima na engleskom, talijanskom i njemačkom jeziku. Autor je glazbe i stihova za više od 80 skladbi. Više puta je nagrađivan, uglavnom od stručnih ocjenjivačkih sudova na domaćim festivalima (Zagrebfest, Festival zabavne glazbe Split, Melodije hrvatskog Jadrana, Melodije Istre i Kvarnera, Festival dalmatinske šansone Šibenik) i na međunarodnoj sceni: Pariz, Dresden, Rostock. (iduće godine obilježit će 45. obljetnicu). Zadarski kantautor, Đani Maršan, koji će iduće godine obilježiti 45. obljetnicu rada, izvođač je koji svojim vrhunskim tumačenjem pjesme lako nalazi put do slušatelja, gradeći od trominutnih malih glazbenih djela sjajne kreacije.

I Duško Lokin, još jedan Zadranin, započeo je svoju glazbenu karijeru 1969. godine snimivši prvu singl ploču "Draga Marija" i "Stol za dvoje" čime se vrtoglavo vinuo u sam vrh glazbene scene. Tako je nesuđenom sportašu bio ucrtan put kojim uspješno kroči skoro 45 godina. Nakon toga prvog i velikog uspjeha Duško Lokin nastavio je samostalnu pjevačku karijeru tijekom koje je snimio cijeli niz hitova koji su obilježili nekoliko generacija. Lokin je osvojio velik broj festivalskih i diskografskih nagrada, te nastupao na nebrojenim koncertima u zemlji i inozemstvu.

CD Duško Lokin "Najljepše ljubavne pjesme" sadrži 21 pjesmu bez kojih bi ova popularna edicija Croatia Recordsa bila nepotpuna. Tu su već spomenute dvije, legendarne "Draga Marija" i "Stol za dvoje", zatim nezaboravna, emocijama nabijena "Jedna žena čeka brod", veliki hitovi kao što su "Da te vidim pa da ozdravim", "Netko te tajno voli", "Opijaš me jače nego vino", "Dođi".

Ljubavne kolekcije Đanija Maršana i Duška Lokina pronađite u prodavaonicama Croatia Recordsa, te na webshopu i iTunesu.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved