Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ZDRAVKO ČOLIĆ - U PRODAJI KOMPILACIJA 50 ORIGINALNIH PJESAMA PO CIJENI OD 99 KUNA!
13.12.2013 ZDRAVKO ČOLIĆ - U PRODAJI KOMPILACIJA "50 ORIGINALNIH PJESAMA" PO CIJENI OD 99 KUNA!
Nakon komercijalno uspješne i Porinom ovjekovječene box set kompilacije Miše Kovača koja je otvorila novu ediciju "Originalnih pjesama", pod kojom su još sjajna peterostruka izdanja Olivera Dragojevića i Magazina te trostruki box set Severine, u prodaji je i trostruki box set kralja popa na ovim prostorima, jedinstvenog Zdravka Čolića. Ovaj box set, za koji je, već standardno, naslovni crtež napravio poznati hrvatski strip crtač Dubravko Mataković, sadrži 3 CD-a s ukupno 50 pjesama s pratećom knjižicom s podacima iz biografije i diskografije.

Osim najvećih hitova kao što su "Pjevam danju, pjevam noću", "Pusti, pusti modu", "Gori vatra", "Zagrli me", "Glavo luda", "Produži dalje", "Jedna zima s Kristinom", "Mađarica", na albumu ćete pronaći i druge sjajne pjesme iz bogate diskografije Zdravka Čolića. Na albumu se nalaze i mnoge pjesme koje autorski potpisuju velikani kao što su Arsen Dedić, Zdenko Runjić, Đorđe Novković, Đorđe Balašević, Kemal Monteno, Kornelije Kovač, Goran Bregović, Momčilo Bajagić Bajaga, Vlado Dijak i mnogi drugi.

Mister ljubaznosti, najpopularniji pjevač u regiji, sportaš, ljepotan omiljen među milijunima žena. Čovjek bez ijedne mrlje u dugoj i uspješnoj karijeri, koji se izdigao iznad prašine rata, podjednako omiljen u svim državama na ovim prostorima. Sve to je Zdravko Čolić, kralj jugoslavenskog popa, kako su ga prozvale horde obožavateljica i obožavatelja, s jednakim je uspjehom nastupao prije i danas. Njegova zvijezda jednakom jačinom sjaji na estradnom nebu preko četrdeset godina, a emocija koju Zdravko Čolić svojom glazbom odašilje moćno prodire u srca svih koji su ikad imali priliku susresti se s njegovim opsežnim i raznolikim opusom.

Ne propustite ovu kompilaciju s 50 originalnih pjesama i nebrojenim hitovima. Trostruki box set Zdravka Čolića "50 originalnih pjesama" kupite na webshopu Croatia Recordsa (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=755602) i iTunesima (http://itunes.apple.com/us/album/id775806511), a preslušajte na Deezeru (http://www.deezer.com/album/7207737).

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved