Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
GRUPA MANNTRA S NOVOM PJESMOM MORNAR PORUČUJE: FESTIVAL DALMATINSKIH KLAPA U OMIŠU NE ZNA ŠTO JE PROPUSTIO
04.03.2014 GRUPA MANNTRA S NOVOM PJESMOM "MORNAR" PORUČUJE: FESTIVAL DALMATINSKIH KLAPA U OMIŠU NE ZNA ŠTO JE PROPUSTIO
Manntra, hard - rock, metal grupa, predstavlja novu pjesmu 'Mornar' s još neobjavljenog studijskog albuma u kojem su na zanimljiv način kombinirali rock i metal glazbu s klapskim izričajem. Kako je pjesma ljubavna, govori o moru, a izvedbu su obogatili Vokalisti Salone, dečki iz Manntre su je pokušali prijaviti na Festival klapa u Omišu.

'U našem pokušaju prijave nije bilo ničega lošeg. Iz Istre smo i primjećujemo kako je klapska pjesma evoluirala, da tako kažemo, i sve je više klapa koje svoje pjesme izvode uz instrumentalnu pratnju. Kod nas je stvar malo drugačija, mi nismo pratnja klapi, ali nisu ni oni nama, u svakom pogledu smo ravnopravni. Ipak, kada smo počeli ispunjavati online prijavu, shvatili smo da je nemoguće prijaviti našu pjesmu i grupu/klapu. Ne želimo upirati prstom, ali dojma smo da netko u organizaciji ne želi modernizirati Festival', izjavili su dečki iz Manntre te se naglas zapitali: 'Ako i mi volimo janje i vino koliko i klape, a neki članovi našeg benda imaju veći opseg struka od prosječnog klapskog bass pjevača zaista nam nije jasno zašto nas ne puštaju u to društvo?'

Iako su s dosadašnjim pjesmama najviše izazivali čuđenje šire javnosti budući da su govorili o temama koje su i danas tabu u društvu, s novom pjesmom koja je prvenstveno ljubavna i na neki način čak i tradicionalna, Manntra želi doseći širu publiku, a u tome ne vide ništa čudno.

'Ako imamo ljubavnu pjesmu koja bi se mogla svidjeti mladima, zaljubljenima, naročito nesretno zaljubljenima, zašto bi publiku morali tražiti samo u rock klubovima? Ako naše estradne kolegice mogu svojim ljubavnim pjesmama zapaliti mase, zašto to ne bi mogli i mi? Pa nije valjda da se skladatelji takvih pjesama probude ujutro i kažu: danas ću napisati jednu ljubavnu pjesmu koja će biti hit. U njihovim pjesmama ima emocija kao i u našima, inače se mladi, koji su često najžešći kritičari, ne bi mogli prepoznati u njima i zavoljeti ih. To sigurno nije zbog lakih nota. Sve su note na neki način teške!', kategorični su bili momci iz Umaga.

Neuspjeh s odlaskom na Festival u Omišu dečke ipak nije obeshrabrio te će pjesmu prijaviti na još dva festivala za koja se nadaju da će im pomoći u misiji da svoje emocije prenesu mladima, i onima koji se tako osjećaju, širom Hrvatske. Iako nisu htjeli otkriti o kojim je festivalima riječ, napomenuli su kako su u pitanju festivali koji su iznjedrili mnogobrojne estradne hitove i zvijezde i kojima definitivno pripada i njihova pjesma – zbog toga što je klapska, ljubavna, namijenjena mladima.

Spot "Mornar" pogledajte na: http://www.youtube.com/watch?v=-5qENVG7bOY

Singl 'Mornar' preuzmite na: radio.crorec.hr
Više informacija na: http://www.manntra.hr i https://www.facebook.com/ManntraOfficial


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved