Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
BORIS KRIVEC KAKO TE NAĆI
14.03.2014 BORIS KRIVEC "KAKO TE NAĆI"
Croatia Records je u svoj katalog uvrstila novo CD izdanje Borisa Kriveca pod nazivom "Kako te naći" s 15 skladbi.  Ovo izdanje je mješavina različitih stilova glazbe, pa se u pjesmama može prepoznati dalmatinski i slavonski izričaj, francuska šansona, balada, a opet, pjesme su svaka na svoj način originalna djela.

Tekstovi pjesama na albumu su uglavnom ljubavna poezija. Najstarija pjesma na albumu je "Svjetionik", napisana prije 20-ak godina koja je dočekala svoje uglazbljenje upravo na ovom CD-u. O nastanku ovog albuma Boris Krivec kaže:
"Suradnici na albumu su mi slali pjesme ljubavne tematike smatrajući da odgovaraju mome senzibilitetu nepopravljivog romantika."

Boris Krivec rođen je u Splitu, a glazbom se bavi od svoje sedme godine. Svira i pjeva u raznim glazbenim sastavima, sklada i piše pjesme za djecu i odrasle. Po naravi je klavijaturist, a po karakteru svestrani glazbenik koji svira više instrumenata. Priznat je kao aranžer pa tako piše aranžmane za svoje i skladbe svojih kolega. Duhovna glazba je bila godinama njegov izazov u kojem je ''guštao'' stvarajući moderne aranžmane.

Za naslovnu skladbu albuma "Kako te naći" snimljen je video spot u produkciji studija "DOF",  a autori su nadareni umjetnici Filip i Domagoj, koji su ujedno i poznati splitski glazbenici. U video spotu pojavljuje se plesni par, Mia Pocrnić i europski viceprvak u plesu Tomo Mutarello koji u Splitu ima i svoju školu plesa "Plesni klub Mambo".

Video spot Borisa Kriveca "Kako te naći" premijerno možete pogledati večeras u Vijestima CMC televizije u 19 sati.

Album "Kako te naći" preslušajte na
http://www.deezer.com/album/7530326, a možete ga kupiti putem web trgovine http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=765800
i iTunesa (https://itunes.apple.com/us/album/id839646999)

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved