Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI KOMPILACIJA VINKA COCE 50 ORIGINALNIH PJESAMA PO CIJENI OD 99 KUNA!
08.05.2014 U PRODAJI KOMPILACIJA VINKA COCE "50 ORIGINALNIH PJESAMA" PO CIJENI OD 99 KUNA!
U prodaji je nova box set kompilacija "50 originalnih pjesama" prerano preminulog Vinka Coce. Ova kompilacija koja na 3 CD-a donosi 50 prekrasnih pjesama trogirskog slavuja, pridružuje se dosad objavljenim kompilacijama Miše Kovača, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Severine, grupe Magazin i Mladena Grdovića, u ovoj ediciji.

Ovaj box set, za koji je naslovni crtež napravio poznati hrvatski strip crtač Dubravko Mataković, sadrži 3 CD-a s ukupno 50 pjesama s pratećom knjižicom. Među pedeset pjesama nalaze se neki od najvećih Cocinih hitova kao što su "More li", "Ribari", "Mirno spavaj, ružo moja", "Da je meni s tobom kroz pasike", "Dalmatinko crno oko moje", "Daleko je srce", "Oluja sa sjevera" i mnoge druge. Na kompilaciji se nalaze pjesme koje su obilježile karijeru Vinka Coce, od pjesama klape Trogir u kojoj je pjevao prvog tenora, preko tradicionalnih dalmatinskih pjesama do uspješnih glazbenih suradnji s glazbenicima kao što su Zorica Kondža, Tomislava Miše, Matko Jelavić, Ivo Amulić, Pero Panjković, Duško Mucalo i mnogi drugi.

Vinku Coci će ove godine posthumno biti dodijeljen Porin za životno djelo. Osim po njegovom anđeoskom glasu Vinka Cocu ćemo pamtiti i po njegovom dobroćudnom smiješku i snazi njegovog karaktera s kojom je udario temelje i popločao put svim današnjim klapama koje traže svoje mjesto pod suncem. Vinko Coce je sunčanu Dalmaciju zauvijek obojao svojim nezaboravnim tenorom uz kojega će odrastati generacije.

Kompilaciju "50 originalnih pjesama" Vinka Coce kupite u glazbenim trgovinama te na webshopu Croatia Recordsa i iTunesima, Amazonu ili preslušajte na Deezeru.

Na našem serveru preuzmite pjesmu "More li".

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved