Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NOVI SINGL ALANA HRŽICE NE DA TI TUGA

Još slika... 19.05.2014 NOVI SINGL ALANA HRŽICE "NE DA TI TUGA"
Tuga iz naslova pjesme je naravno tema novog singla Alana Hržice čiju glazbu i tekst potpisuje mladi kantautor u suradnji s Leom Anđelkovićem i Antom Gelom. Pjesmu "Ne da ti tuga" premijerno možete poslušati večeras u 19 sati u Glazbenom Showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, a spot pogledati u Vijestima CMC televizije i na portalu 24sata.hr.

Alan je već otprije poznat hrvatskoj publici po nastupima na brojnim festivalima - na Splitskom, Dori i Radijskom festivalu te preko mnogih singlova sa svojeg uspješnog albuma prvijenca. Za novu pjesmu snimljen je i spot čija se romantična radnja odvija u noćnoj atmosferi zagrebačkih ulica. Djevojka za kojom Alan čezne u ovom spotu je prekrasna manekenka Petra Frković koja uz pomoć stilista Ivana Friščića i autora aranžmana Ante Gele upotpunjava sjetan ugođaj nesretno zaljubljenog mladog para koji usprkos svim problemima na kraju ipak završi u sretnom zagrljaju. A koliko je kreativno redatelj spota Anton Rudan prikazao ovu tužnu tematiku sa sretnim krajem možete pogledati večeras.

Više o Alanu saznajte na njegovoj Facebook stranici (https://www.facebook.com/pages/Alan-Hržica).

Prva pjesma koju je Alan objavio nakon pauze duge šest godina zove se "Žena posebna" (http://www.youtube.com/watch?v=7K7S_VqC5lk), a ubrzo nakon toga pjevač je objasnio i razloge zbog kojih ga dugo nije bilo na estradnom nebu: "Prije šest godina došlo je do zamora. Ne od glazbe već od ovog načina života. Moj drugi album bio je spreman za izlazak, ali ja nisam bio." Stvari su se u međuvremenu promijenile i na krilima novih hitova Alan je spreman ponovno se vinuti do glazbenih visina kojima je uvijek pripadao.

Pjesmu "Ne da ti tuga" od sutra preuzmite na radio.crorec.hr.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved