Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
THE ANSWER – PRVI HRVATSKI BEND FINANCIRAN NA KICKSTARTERU
27.05.2014 THE ANSWER – PRVI HRVATSKI BEND FINANCIRAN NA KICKSTARTERU
Po mnogočemu posebni The Answer postali su prvi hrvatski bend koji je na međunarodnoj platformi Kickstarter uspio prikupiti sredstva za snimanje albuma. Uz pomoć fanova i glazbenih entuzijasta iz cijeloga svijeta, skupili su preko 5000 funti kojima će financirati rad na budućem albumu "Made of Questions".

Profil Kickstarter kampanje benda i njihov put do uspjeha možete pogledati na: https://www.kickstarter.com/projects/alenb/the-answer-is-made-of-questions-debut-album

Osim što svoju karijeru financiraju u inozemstvu, nekonvencionalna glazbena putanja benda The Answer vidljiva je u tome što sve svoje singlove snimaju na hrvatskom i engleskom jeziku, pri čemu se njihov glas čuje i nacionalno i globalno. Pjevaju o ljubavi, užitku, strasti, požudi i razumijevanju – svemu onome što nas čini ljudima kakvi jesmo, ali nas potiče i da postanemo više od toga. The Answer se trenutno nalaze na putu s puno pitanja, a njihov konačni cilj je kroz glazbu doseći ultimativni odgovor, nešto u čemu već sada imaju pomoć svojih prvih vjernih fanova.

Grupu The Answer čine Michael Brown (pravim imenom Mihael Kvorka) - lead vokal benda koji također svira i klavijature, trombon i gitaru; suosnivač Rob Sugar (Robert Domitrović) zadužen za bubnjeve i udaraljke; Sauvage de Jour (Dan Divjak) koji svira gitaru i klavijature te najmlađi član i gitarist Matt Skoro.

Njihov debitantski singl "Ako sam sam" (http://youtu.be/YZ-cLE6SLOM), odnosno "If I had you" (http://youtu.be/6rlU4V5ECsY), sa zavidnim uspjehom emitira se na preko 100 radio postaja u SAD-u, Ujedinjenom Kraljevstvu i Jugoistočnoj Europi. Novi singl singl "Zašto” (http://youtu.be/5r_PtKbQ-ts), u engleskoj verziji "Where is our love" (http://youtu.be/yvU2ciq6eEU), već sada je na putu da ga nadmaši i vine ovaj bend u visine domaće i svjetske slave.

Pjesmu "Zašto" / "Where is our love" već sada možete preuzeti na radio.crorec.hr.

Više o bendu The Answer saznajte na njihovom Facebooku (https://www.facebook.com/theanswerofficialpage) i Twitteru (https://twitter.com/TheAnswerTweet).


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved