Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KONCERT ANE, SILVIJA I VIKTORA VIDOVIĆA I KARLOVCU
14.07.2014 KONCERT ANE, SILVIJA I VIKTORA VIDOVIĆA I KARLOVCU
Troje Vidovića - Ana, Silvije i Viktor, vrhunski glazbenici međunarodnoga ugleda, održat će sutra zajednički koncert "Iza ritma, iza nota" u karlovačkom Gradskom kazalištu "Zorin dom" s početkom u 19 sati. Koncert troje Karlovčana dobio je ime po dvostrukom nosaču zvuka Viktora Vidovića, objavljenom 2012. godine za Croatia Records, koji je osvojio dvije diskografske nagrade Porin i to u kategorijama Najbolje produkcije albuma klasične glazbe i Najbolje izvedbe klasične glazbe. Upravo u kategoriji Najbolje izvedbe klasične glazbe, Viktor je podijelio Porin sa sestrom Anom za skladbu "Kuća na splavi".

Gitarist Viktor Vidović rođen je 1973. godine, a koncertno je aktivan od 12. godine. Konzervatorij u Ženevi završava sa 16 godina i dobiva diplomu "s prvom nagradom virtuoziteta", a titulu magistra umjetnosti stječe na salzburškom Mozarteumu. Dobitnik je brojnih nagrada i priznanja u Hrvatskoj i inozemstvu. Kao solist nastupao je uz pratnju eminentnih orkestara, između ostalih sa Zagrebačkim solistima, Zagrebačkom filharmonijom, Orkestrom Romanske Švicarske i Štutgartskom filharmonijom.

Ana Vidović sedam je godina mlađa od Viktora, a međunarodnu je karijeru klasične gitaristice započela sa 11 godina. Sa 13 postaje najmlađi student Muzičke akademije u Zagrebu, a 2003. godine diplomira u Baltimoreu u SAD-u. Ana je osvojila dojmljiv niz nagrada i međunarodnih natjecanja, a od početka karijere izvela je tisuće recitala diljem svijeta.

Klavirist Silvije Vidović diplomirao je u Zagrebu, te na ovdašnjoj Muzičkoj akademiji završava i post-diplomski studij. Održao je mnogobrojne koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu, a stjecajem ratnih okolnosti u Hrvatskoj, seli u SAD gdje završava magisterij i predaje na Florida International Universityju u Miamiju. 2009. godine objavljuje album "Glasovir / Piano" za Croatia Records.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved