Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ANĐELA ODRŽALA PRVU SLUŽBENU PROMOCIJU ALBUMA U DARMSTADTU
01.12.2014 ANĐELA ODRŽALA PRVU SLUŽBENU PROMOCIJU ALBUMA U DARMSTADTU
Nedugo nakon objavljivanja Anđelinog prvog albuma "Na dobro vam došao Božić" održana je i prva službena promocija u njenom rodnom Darmstadtu, u Njemačkoj. U prepunoj crkvi St. Fidelis nakon svete mise održan je kratki predbožićni koncert na kojem je Anđela predstavila nekoliko pjesama sa svog albuma.

"Ovdje je sve počelo, u Hrvatskoj katoličkoj misiji u Darmstadtu sam naučila pjevati, godinama zajedno sa zborom izvodim božićne pjesme i drago mi je zbog toga što svoj CD predstavljam upravo na ovom mjestu. Zahvaljujem svima koji su radili na albumu i koji su omogućili predstavljanje i pjevanje uživo u Darmstadtu. Nadam se da će se ovaj moj božićni album svidjeti publici u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu. Naime, na neki način sam posvetila ovaj album i Hrvatima koji žive u iseljeništvu i kojima hrvatski jezik i hrvatske božićne pjesme mnogo znače. Imamo prekrasnih božićnih skladbi i želja mi je da one ostanu u uhu i novim generacijama naših ljudi u inozemstvu", rekla je Anđela na koncertu na kojem su nastupili i njeni gosti Maja Blagdan, Alen Nižetić i Dražen Zečić.

Koncert je otvoren duetom s Majom Blagdan "Kyrie Eleison". Dvije pjevačice sjajnih vokalnih mogućnosti oduševile su više od 700 slušatelja i izmamile veliki pljesak. Anđela je zatim izvela manje poznatu, ali prekrasnu pjesmu "Božji sin", a zatim je uslijedio još jedan duet "Tri kralja jahahu" s Alenom Nižetićem. U pjesmi "U se vrime godišta" gostovao je Dražen Zečić, a Anđeli i Zeki priključili su se ovom prilikom Maja Blagdan i Alen Nižetić te Mate Bulić koji je nazočio misi i predstavljanju CD-a. Glazbenike su pratili Magdalena Ferenčina i Saša Amić, a Anđela je ovaj mini koncert zaključila svojom osebujnom izvedbom "Tihe noći".

Predbožićnom koncertu u Darmstadtu nazočili su brojni vjernici s područja misije, a među gostima su bili i generalni konzul RH u Frankfurtu Josip Špoljarić te brojni ljubitelji dobre glazbe iz cijele okolice Frankfurta pa čak i Stuttgarta i Mannheima.

Ovu srijedu, 3. prosinca, Anđela će svoj božićni album predstaviti i u Splitu u Bokeria and wine bar-u na kojoj će govoriti Marijo Krnić s Filozofskog fakulteta i Umjetničke akademije Sveučilišta u Splitu.


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved