Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
VIKTOR VIDOVIĆ U KARLOVCU PREDSTAVLJA NOVI ALBUM
10.12.2014 VIKTOR VIDOVIĆ U KARLOVCU PREDSTAVLJA NOVI ALBUM
Hvaljeni klasični gitarist Viktor Vidović u petak će na koncertu u Karlovcu predstaviti novi album "Muzika za dvoje". Koncert će se održati u Zorin domu s početkom u 20 sati. Gosti će biti Ana Vidović, Nikica Marčetić, Lana Ćosić i Lovro Kovačević, a neki od njih gostuju i na albumu "Muzika za dvoje".

Na CD-u "Muzika za dvoje" nalaze se autorska djela Viktora Vidovića "Capriccio za dvije gitare", "Sonatina za cello i gitaru", "Dijalog za gitaru i hornu", "Sonata za dvije gitare", "Stavak za sretnu osobu", "Duo za gitaru i klavir", "Promenadni intermezzo za harmoniku i gitaru". Uz njegove skladbe nalazi se i skladba Borisa Papandopula "Tri dijaloga za flautu i gitaru" i kao poseban dodatak potpuno novo djelo "Suita za Idu i Alexandra za gitaru" Alfija Kabilja, po prvi put snimljeno na nosaču zvuka.

Viktor Vidović će skladbe s albuma predstaviti i na koncertu, a publiku očekuje zanimljiva večer prepuna odličnih skladbi izvrsnog gitariste. Kao dodatak programu bit će izvedena šansona za koju je tekst i glazbu napisao također Viktor Vidović.

Album "Muzika za dvoje" kupite na online shopu Croatia Recordsa(http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=795439), iTunesu (http://itunes.apple.com/us/album/id942963157), Amazonu (http://www.amazon.com/MUZIKA-ZA-DVOJE-MUSIC-TWO/dp/B00QAMB58S/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417186055&sr=8-2&keywords=viktor+vidovic) i Deezeru (http://www.deezer.com/album/9183523).

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved