Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
DJEČJI ZBOR PAHULJICE VEČERAS PREMIJERNO NA CMC TELEVIZIJI
19.12.2014 DJEČJI ZBOR PAHULJICE VEČERAS PREMIJERNO NA CMC TELEVIZIJI
Dječji zbor Pahuljice je povodom Božića 2014. i proslave 30. rođendana objavio novu pjesmu, prigodno nazvanu Božićni party. Autor pjesme i videospota je Zdravko Valentin, cijenjeni mladi hrvatski glazbenik, koji je i sam u djetinjstvu bio član Pahuljica. Spot premijerno pogledajte večeras u 19 sati na CMC televiziji.

Dječji zbor Pahuljice djeluje u Novom Zagrebu od 1984. godine s idejom okupljanja djece u dječjem glazbenom stvaralaštvu, pod umjetničkim vodstvom Ivančice Matković Kezele. Zbor je snimio sedam audiokaseta i osam CD-a, te osam videospotova, iz kojih valja izdvojiti prvi dječji antiratni spot "Neću rasti", zatim legendarni spot "Kako živi Antuntun" te "Lijenčina" u duetu sa Severinom. Zbor je i dan danas poznat po velikom hitu "Zločesta beba".

Album "Junaci crtani" bio je 1996. godine nominiran za Porina. Kroz svoje djelovanje, zbor je sudjelovao na poznatim dječjim festivalima, održavao mnoge velike koncerte te sudjelovao u dječjim televizijskim emisijama.
Odgojio je mnoge glazbene generacije djece, od kojih su danas neki i akademski glazbenici, a za svoj rad Pahuljice su dobile i Plaketu Grada Zagreba. Dugogodišnja kvaliteta Dječjeg zbora Pahuljice potvrđuju brojna priznanja i nagrade, te konstantni dolasci novih članova.

Krajem 2013. godine, svečanim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski zbor je proslavio 30 godina postojanja, povodom kojeg je izdan i nosač zvuka Raspjevane Pahuljice – album koji je 2014. bio nominiran za diskografsku nagradu Porin u kategoriji "Najboljeg albuma dječje glazbe".  

Pjesmu "Božićni party" preuzmite na singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved