Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
HANKA PALDUM U VUKOVARU SNIMILA SPOT JESI LI ČUO DUŠO
26.01.2015 HANKA PALDUM U VUKOVARU SNIMILA SPOT JESI LI ČUO DUŠO
Hanka Paldum je prošli četvrtak u Dvorcu Eltz u Vukovaru snimila spot za pjesmu "Jesi li čuo dušo" koja se nalazi na kompilaciji "Ljepote takve nij". Hankin spot, u režiji Marija Šuline, a u kojem gostuje i tamburaški sastav Arteški bunar, bit će premijerno prikazan na CMC televiziji kroz 7 dana. Na izdanju "Ljepote takve nij" predstavljene su tradicijske starogradske pjesme, romance i šansone u novim tamburaškim aranžmanima. S tog je izdanja već objavljen spot Jacquesa Houdeka "Ne vrijedi plakati".

U intervjuu za Glas Slavonije, Hanka je izjavila: "Povod mog dolaska u Slavoniju isti je i kao prije nekoliko mjeseci, projekt Tihomira Ivanetića, CD 'Ljepote takve nij'' na kojem je okupio zaista vrhunske umjetnike, među kojima je sudjelovanje ukazao i meni. Pojavljujem se s jednom lijepom pjesmom koju je napisao Đura Jakšić. Pjesma ima divan tekst, a ja sam ju nekad davno čula od Himze Polovine. Riječ je o pjesmi 'Jesi li čuo dušo'. Nakon što je CD dovršen, Tiho je priredio i promociju, a u Đakovu okupio divne ljude, kritičare, sve one koji su podržali taj projekt. Ne znam jesu li ga podržali financijski, ali s poštovanjem svojim dolaskom izrazili su podršku tom projektu. Pred prepunom dvoranom u Đakovu CD je predstavljen, a ja sada snimam spot u Slavoniji. Sve je ponovno organizirao Tihomir, gledali smo da ja pronađem vrijeme kada mogu otkinuti dva dana da to učinimo. "

Hanka ovim spotom najavljuje i koncert u Đakovu 16. travnja.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved