Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
VENERA NOVI STUDIJSKI ALBUM MANNTRE
20.03.2015 "VENERA" NOVI STUDIJSKI ALBUM MANNTRE
Objavljen je novi studijski album umaškog banda Manntra pod nazivom "Venera". Tri godine nakon njihovog debitantskog albuma "Horizont" i singla "Kiša" s kojim su stekli popularnost, Manntra je ohrabrena neočekivanim uspjehom prionula na snimanje novog albuma. Odličnim singlom "Mornar" u kojem su ugostili Vokaliste Salone najavili su drugi studijski album, ali i daljnje uvođenje etno zvuka u svojim pjesmama. Upravo ove neobične kombinacije rock metal zvuka s klapskim izričajem te etno instrumentima posebnost su kojim se Manntra istaknula na rock sceni. Nakon Vokalista Salone, u idućem singlu "Vila" ugostili su žensku klapu Neverin iz Kaštel Lukšića:

"Iz Istre smo i primjećujemo kako je klapska pjesma evoluirala jer je sve više klapa koje svoje pjesme izvode uz instrumentalnu pratnju. Kod nas je stvar malo drugačija, mi nismo pratnja klapi, ali nisu ni oni nama, u svakom pogledu smo ravnopravni", rekao je Marko Matijević Sekul, vokal Manntre.

Neposredno prije izlaska novog albuma, Manntra je dodatno zaintrigirala publiku trećim, aktualnim singlom "Put". Sva tri singla prate i atraktivni video spotovi. Na novom albumu nalazi se 10 pjesama, a priliku da ih uživo čuju imat će prvo zagrebačka publika i to u subotu, 28. ožujka u klubu Mochvara nakon čega slijedi klupska turneja i po ostalim gradovima.

Novi album "Venera" najavio je i glavni vokal Marko Matijević Sekul: http://youtu.be/rUVF

"Venera je za razliku od prvog albuma umanjio matične sample-ove, elektronske pozadinske klavijature i ostale njima slične zvukove i to zamijenio s više pravih organskih instrumenata, mnogobrojnim zborskim i individulanim gostovanjima, kao i podosta izmjenjenom konceptu samo glazbe. Da ne bi ispalo da elektronskih naznaka nema, one nisu u potpunosti izostavljene već su potisnute na pozadinski segment kod uvoda u pjesmu ili prije početka završnog refrena pjesme. Samim time neke su pjesme dobile novo ruho i taj neki do sad ne otkriveni plesni segment koji nije bio prisutan u toj mjeri kao sada. Zaključno, Manntra su poradili na svim poljima glazbenog razvoja i predstavili album koji bi im, zahvaljujući najvećem domaćem izdavaču, mogao bez problema podariti još mnogobrojniju publiku jer ovakvu hitoidnu verziju „balkanskog“ rocka u Hrvatskoj još nitko nije odsvirao na ovakav zabavan i zarazan način." Darjan Koprivnikar, perun.hr

Popis pjesama na albumu:

1. BIJELI PRAH
2. SIN
3. DUBOKO
4. VILA
5. MORNAR
6. PUT
7. PUT (PTII)
8. VENERA
9. STRANCI
10. CRNI ČOVJEK

Album "Venera" od danas kupite na prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=80802
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/venera/id97313259
Amazon: http://goo.gl/dIVkD
Deezer: http://www.deezer.com/album/981040


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved