Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
OSAMDESETE - SLATKA DEKADENCIJA POSTMODERNE
10.04.2015 OSAMDESETE - SLATKA DEKADENCIJA POSTMODERNE
Danas se otvara izložba "Osamdesete - slatka dekadencija postmoderne" u 20 h u Domu Hrvatskog društva likovnih umjetnika i trajat će do 10. svibnja. Cilj autora izložbe Branka Kostelnika  i Feđe Vukića je prikazati hrvatsku umjetničku scenu osamdesetih godina u kojima će naglasak biti na istaknute radove s područja likovnosti, performansa, fotografije, dizajna, arhitekture, stripa, mode, kazališta, književnosti, medija, filma, stripa, sporta i glazbe.

Croatia Records danas objavljuje promotivni CD koji na jednom mjestu kroz 21 pjesmu nudi presjek najboljeg od novog vala, popa i rocka iz osamdesetih godina na našim područjima. Autor kompilacije je Branko Kostelnik, ujedno i jedan od autora i idejnih začetnika ove izložbe. "Ovaj popis od 21 pjesme govori koliko je taj „socijalistički div iz Dubrave“, taj naš toliko omiljeni Jugoton naše mladosti, bio prisutan u našim životima, u razvoju urbaniteta i modernosti tadašnjeg društva", objasnio je Branko Kostelnik.

Na kompilaciji se nalaze Prljavo kazalište, Pekinška patka, Bijelo dugme, Električni orgazam, Šarlo Akrobata, Film, Idoli, Dorian Gray, Partibrejkers, Haustor, The Animatori, Riblja čorba, Denis & Denis, Xenia, Zabranjeno pušenje, Đavoli, Leb i sol, Plava trava zaborava, Parni valjak, Psihomodo Pop i Dino Dvornik s nekim od najvećih hitova iz njihove bogate karijere.

Ususret izložbi, s našeg servera singlovi.crorec.hr preuzmite pjesme "Neprilagođen" Filma i "Niko kao ja" Šarle akrobate.


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved