Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
ŽIGA, BERNY, ZORICA ANDRIJAŠEVIĆ I VERSI NA FESTIVALU MELODIJE MOSTARA
14.04.2015 ŽIGA, BERNY, ZORICA ANDRIJAŠEVIĆ I VERSI NA FESTIVALU MELODIJE MOSTARA
Mirko Švenda Žiga, Berny, Zorica Andrijašević Donna te sastav Versi nastupit će na međunarodnom, 21. Festivalu zabavne glazbe Melodije Mostara koji će se održati u petak, 17. travnja u HD Herceg Stjepan Kosača s početkom u 21 sat. Na natjecateljskom festivalu, koji se održava još od 1995. godine, nastupit će veliki broj poznatih izvođača s prostora Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne Gore itd.

Mirko Švenda Žiga nastupit će na festivalu s pjesmom "Moja braća" (https://www.youtube.com/watch?v=IsHaierAqC4) koju potpisuju Marko Tomasović, Željko Pavičić i Toni Eterović. Ova pjesma nalazi se na Žiginom "Obiteljskom albumu" objavljenom 2014. godine. Zorica Andrijašević će u Mostaru pjevati vlastitu pjesmu "Lom" (https://www.youtube.com/watch?v=Ys9GCLONLEQ) koju je objavila prošli tjedan, a koju je aranžerski "složio" Leo Škaro, dok će mladi glazbeni sastav Versi iz Metkovića izvesti pjesmu "Oprosti nam duga noći" (https://www.youtube.com/watch?v=2grW9Zv4S9Q) koju su napisali Dragan Brnas (glazba i aranžman), te Ivica Brnas kao autor teksta.

Sve popularniji Bernard Kumić Berny, koji je s pjesmom i spotom "Žene ostavljene" (https://www.youtube.com/watch?v=VWTn1JL_6sY) već dosegao brojku od 140.000 YouTube klikova, na festivalu će nastupiti u suradnji s Tamburaškim sastavom Bisernica i DJ Suvyjem. Treba spomenuti da je Bernyju ovo već 5. nastup na Melodijama Mostara, a dva puta je osvajao festival po odluci publike.

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved