Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
PREDSTAVLJEN PROGRAM 23. GLAZBENOG FESTIVALA U PITOMAČI
11.05.2015 PREDSTAVLJEN PROGRAM 23. GLAZBENOG FESTIVALA U PITOMAČI
U domaćoj atmosferi seoskog imanja Zlatni klas u četvrtak, 7. svibnja, održano je predstavljanje programa 23. glazbenog festivala pjesme Podravine i Podravlja Pitomača 2015. Ovogodišnji festival koji će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, bit će održan 12. i 13. lipnja, te će biti podijeljen na dvije večeri; u prvoj će biti izvedene skladbe sa suvremenim prizvukom, a na drugoj večeri etno i folklorne skladbe. Croatia Records, kao nakladnik koji dugi niz godina prati festival, ove će godine objaviti snimke prve večeri, te pjesme uživo izvedene na drugoj večeri.

Prije samog predstavljanja ovogodišnjeg programa, svi sudionici press konferencije prisjetili su se dr. Marijana Jergovića, čovjeka zaslužnog za pokretanje ovog festivala i njegovog dugogodišnjeg umjetničkog ravnatelja koji je preminuo prije točno pet godina.

U petak, 12. lipnja, u večeri "Popularne tamburaške skladbe" nastupit će Stjepan Jeršek Štef, Kajda, Garavuše, Žiga, Razbijači čaša, Cecilija i Garavi, Darko Domijan i drugi, dok će u subotu, 13. lipnja, u večeri pod nazivom "Etno i folk skladbe Podravine i Podravlja" između ostalih nastupiti Kićo Slabinac, Đuka Čaić, Ivan Mikulić, Ladarice i Podravski mužikaši.

Prošlogodišnji dvostruki festivalski CD možete kupiti na: shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=775843), iTunesu (http://itunes.apple.com/us/album/id886427228) ili preslušati na Deezeru (http://deezer.com/fr/music/album/listen-7873357)


Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved