Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
U PRODAJI ALBUM JEDNA ŽENA - PRIČA O LJUBAVI KRALJICE MIRA
05.06.2015 U PRODAJI ALBUM "JEDNA ŽENA - PRIČA O LJUBAVI KRALJICE MIRA"
Objavljen je album "Jedna žena - Priča o ljubavi Kraljice Mira", četvrti mjuzikl franjevca fra Šite Ćorića. Ovo je prvi mjuzikl o Gospinim ukazanjima u Međugorju, a nastao je povodom tridesete obljetnice međugorskih događanja. Mjuzikl prikazuje priču i svjedočanstva vidioca, neobjašnjiva ozdravljenja koja su se tamo događala, odnos crkvenih i civilnih vlasti prema Međugorju, dileme teologa oko ukazanja, ali i danas pomalo zaboravljenu stvarnost progona svećenika i općenito Crkve od komunističkih vlasti u tim vremenima.

Mjuzikl je realiziran i kao film te je objavljen u DVD izdanju na deset jezika: hrvatskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, engleskom, francuskom, španjolskom, poljskom, ruskom, japanskom i kineskom. Film - mjuzikl "Jedna žena" sniman je tijekom 2010. i 2011. u Međugorju, BiH, Hrvatskoj, Švicarskoj, Vatikanu i u još nekoliko zemalja, s gotovo 500 glumaca, pjevača, plesača i ostalih sudionika.

Naslovne songove izvode: Vinko Coce, Meri Cetinić, Dado Topić, Gibonni, Danijela, Đani Stipaničev, Ibrica Jusić, Dražen Žanko, Marina Jajić, Fides, Zumbići, Brevis, Ivica Murat, Ansambl Lado, Neven Belamarić te sam autor mjuzikla fra Šito Ćorić. Premijera mjuzikla održana je u Solothurnu u Švicarskoj 26. veljače 2012. Tom prigodom podijeljene su svečane povelje te tradicionalni švicarski dukat "Das goldene Edelweiss" najboljim izvođačima mjuzikla. Mjuzikl je dobio i godišnju švicarsku nagradu za duhovna ostvarenja.

Ovaj album, u nakladništvu Cro sacro etikete Htvatskoga katoličkog radija i Croatia Recordsa predstavlja CD izdanje mjuzikla "Jedna žena - Priča o ljubavi Kraljice Mira" s svih osamnaest glazbenih brojeva koji se nalaze u njemu.

Album kupite na: shop.crorec.hr (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=813976), iTunes (http://itunes.apple.com/us/album/id998272766), Amazonu (http://amazon.com/JEDNA-ZENA-PRICA-LJUBAVI-KRALJICE/dp/B00YHCFT2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1432903742&sr=8-1&keywords=fra+%C5%A1ito) ili Deezer (http://deezer.com/album/10456098).

O izvođaču
Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved