Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
KARLO SNIMIO SPOT I SINGL JEDAN GRIJEH
04.12.2015 KARLO SNIMIO SPOT I SINGL "JEDAN GRIJEH"
Mladi pjevač Karlo, koji se javnosti predstavio hvaljenim singlom "Još te voli", snimio je novi singl i spot "Jedan grijeh". Mladi Karlo je autor teksta, aranžmana i kompletne produkcije te je ovo i prvi put da nastupa kao i glazbeni producent nakon ohrabrujućeg rada s Nikšom Bratošem.

Spot je sniman na dvije lokacije u Osijeku, na Pampasu i na Katakombama u razdoblju od mjesec dana. Osim zbora koji čine njegovi prijatelji, u istom se pojavljuje i pole-plesačica Betsey Klein koja ima svoj plesni studio u Osijeku. Spot je premijerno emitiran na CMC televiziji, a možete ga pogledati ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=USA6oR9xJec

"Bend koji čine dečki u pozadini je bio moj "hommage" svim valpovačkim bendovima u kojima sam tijekom godina svirao prije no što sam krenuo u solo vode. Pjesma je napisana prije tri godine, a zbog crkvene tematike "grijeha" odabarao sam iskoristiti zbor koji bi podsjećao na gregorijanski zbor", rekao je Karlo.

Karlo je još od osnovne škole svirao u brojnim bendovima, a jedan od tih bendova je i ponosni vlasnik Fender Mega Muzika nagrade u kategoriji "Najbolji demo bend u Hrvatskoj". "Najperspektivniji mladi gitarist u Hrvatskoj" postao je 2009. godine, kada je također osvojio Fender Mega Muzika nagradu te HGU Status. Dosad je surađivao sa Zelom Lipovačom i Nikšom Bratošem.

Pjesmu preuzmite na singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved