Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
CHRISTMAS DAY - NOVI SINGL I SPOT NENADA VETME
14.12.2015 CHRISTMAS DAY - NOVI SINGL I SPOT NENADA VETME
Nenad Vetma je nakon diskografske pauze svoje vjerne fanove odlučio počastiti lijepom božićnom pjesmom. Toplu, obiteljsku božićnu priču Vetma je otpjevao na engleskom jeziku u pjesmi "Christmas Day".

"Kad sam imao koncert u Melbourneu u Australiji na stadionu NK Croatia u siječnju 1991. ispred 12 000 gledatelja (što je rekord kluba), pjevajući po prvi put pjesmu “Neću život u tuđini”, netko iz publike je doviknuo "ali naša djeca ne razumiju dobro", objasnio je pjevač.

"U Montrealu sam 2012. godine upoznao Mischela Trudella, velikog filmskog producenta, i vjenžanog kuma Celin Dion. S Mischelom me upoznao John Muhar, autor teksta "Christmas Day" te s njima i dalje surađujem na stvaranju novih pjesama. Cijeli projekat aranžira Ante Toni Lasan, pjesme snimam u Njemačkoj, a korekcije izgovora vrše se u Montrealu i miksanje u Madridu. Doista svjetski projekt" - ponosan je Vetma.

"Christmas Day" je singl koji najavljuje Vetmin album na engleskom jeziku. Uz pjesme na engleskom, Nenad Vetma priprema i album za hrvatsko tržište. Svojih 30 godina na glazbenoj sceni Nenad Vetma namjerava obilježiti velikim glazbenim spektaklom u Lisinskom.

Pjesmu preuzmite na adresi singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=0n48vOqacXc&feature=youtu.be


O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved