Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
SILA NEČISTA IMA NOVI SINGL MIRJANA
28.01.2016 SILA NEČISTA IMA NOVI SINGL "MIRJANA"
Solinski bend Sila nečista, kojima je nit vodilja balkanska škola pastirskog rocka s tekstovima koji su na granici apsurda uz prislanjanje na pirski punk, estradni heavy metal i duševni disco, objavljuje prvi singl "Mirjana".

"Mi smo bend iz Solina, najbolji smo u svemiru i okolici,a cilj nan je kulturno ozdravljenje regije i uzdizanje prirodne metropole regije - Solina (rimski Salona). Muško treba imati svoj mir, zato smo se počeli nalaziti tamo gdje žensko ne ulazi, u garažu, a ako i dođe, upališ kompresor, pa je ne čuješ. Kako pravo muško vozi samo njemačko auto ostane vrimena i za popit i za zapivat jer "švabo" napravi mašinu skoro savršenu pa alat rijetko treba uzet u ruke. Kako svi imamo takva auta imali smo vremena koliko hoćeš. Prvo se našla akustična gitara i harmonika, a kasnije malo po malo, instrumenti za cijeli bend", rekli su gitarist Inspektor Bore i vokal Frane iz Omiša iz Sile nečiste.

Za prvi singl su odabrali pjesmu "Mirjana", koja je premijerno emitirana jučer na Radio Dalmaciji. "Pjesma se zove Mirjana i ona je biografska jer govori o Mirjani, ženi od Frane. Kako ta žena ne razumi svog čovjeka, a on je voli i pita se zašto je takva", pojasnili su basist Komesar i bubnjar Nemanja Strašni.

Za singl su snimili i spot koji je sinoć premijerno emitiran na CMC televiziji te portalu Ravnododna.com, a možete ga pogledati ovdje:https://www.youtube.com/watch?v=KDPTR3IwgpU

"To je dokumentarac o nama iz benda, s naglaskon na Franu i njegovu zakonitu izabranicu Mirjanu, ali smo se potrudili i uhvatiti prirodne i kulturne ljepote Solina, jer je turizam u nas u Dalmaciji sad u usponu. Spot je snima Vinko Miketek i pomaga mu je brat od Vinka. Snimano je u Solinu, metropoli Dalmacije još od rimskog doba, a tu i tamo je koji kadar snimljen i u predgrađu Solina, u Splitu", objasnio je gitarist benda, Gitak legenda.

Više o bendu saznajte na:
https://www.facebook.com/silanecistasolin

Pjesmu preuzmite na singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved