Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR PREDSTAVILI TROSTRUKI LIVE ALBUM LISINSKI 2015
11.02.2016 RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR PREDSTAVILI TROSTRUKI LIVE ALBUM "LISINSKI 2015"
Danas je u restoranu Gallo pred brojnim kolegama, prijateljima i uzvanicima predstavljen novi album "Lisinski 2015" Rade Šerbedžije i Zapadnog kolodvor banda koji je snimljen 21. travnja 2015. u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Dvostruki CD i DVD "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015" predstavili su direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac, slavni filmski i kazališni glumac, pjesnik, glazbenik i profesor Rade Šerbedžija te glazbeni kritičar Hrvoje Horvat. Želimir Babogredac je u uvodnom dijelu istaknuo važnost ovog albuma koji je zauvijek ovjekovječio ovaj koncert za pamćenje, na kojem je velikim dijelom gostovao i Arsen Dedić, jedan od najvećih umjetnika, skladatelja, pjesnika, kantautora, pjevača i aranžera.

"Ovaj koncert je bila potvrda da smo nekada zajedno postojali i te njegove pjesme zajedno pjevali. To je bio pohod učitelja u gostima jednom od svojih bezbrojnih učenika. To je tako i tako treba i da ostane. Bio je najveći i najposebniji, čovjek koji je svoje ime i prezime duboko uklesao u naše sudbine. Zatim je došao koncert. Ja sam kratio svoj program i izbacivao mnoge svoje pjesme da nam koncert ne bude predugačak, a onda sam se pretvorio u ono što sam uvijek i bio – u njegovog odanog obožavatelja, i zaboravio sam da je to moj koncert. I tako sam se osjećao sretno. Bio sam opet u svojoj mladosti, zaljubljen u poeziju velikog Arsena Dedića", opisao je Rade Šerbedžija vlastite dojmove o koncertu.

Hrvoje Horvat zahvalio je Radi Šerbedžiji što se ponovno, uz sjajne glumačke vještine, odlučio baviti i svojom drugom ljubavi, glazbom, jer je u posljednjih osam godina, kroz suradnju s Miroslavom Tadićem, ali i izvrsnim Zapadnim kolodvor bandom objavio sjajne autorske pjesme i obrade i održao veliki broj uspješnih koncerata. Nakon toga, Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor band, kojeg čine Pere Ištvančić, Marjan Krajna, Ranko Purić Campi, Antun Stašić, Branko Bogunović Pif i Nenad Jura Vrandečić su održali polustani koncert za sve okupljene.

Album se sastoji od dvostrukog CD-a s 26 pjesama te DVD-a s 40 pjesama. Na prvom CD-u su pjesme koje je izveo Rade Šerbedžija uz Zapadni kolodvor te s brojnim gostima, a na drugom CD-u su pjesme koje je otpjevao Arsen Dedić uz Zapadni kolodvor te dva dueta s Radom Šerbedžijom, ali i poezija koju je Arsen izrecitirao. Na DVD-u se nalazi snimka ovog sjajnog koncerta čiju režiju potpisuje Marko Zeljković. U ovom bogato opremljenom izdanju nalazi se i knjižica u kojoj je svoje dojmove o koncertu zapisao sam Rade Šerbedžija. Fotografije izdanja potpisuju Vladan Elaković i Marko Šolić, a dizajn Fabrika iz Sarajeva.

Fotografije s promocije pogledajte i preuzmite na www.crorec.hr/galerija

Album "Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor - Lisinski 2015" možete kupiti po cijeni od 99 kuna na prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=830721
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1066855313
Amazon: http://www.amazon.com/LISINSKI-2015-SERBEDZIJA-ZAPADNI-KOLODVOR/dp/B01979YPK0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1449786523&sr=8-1&keywords=lisinski+2015
Deezer: http://www.deezer.com/album/11920126

O izvođaču
Vezane vijesti
1. RADE ŠERBEDŽIJA I GOSTI U ČETVRTAK U LISINSKOM! 20.12.2016
2. RADE ŠERBEDŽIJA OSVOJIO ŠVEDSKU PUBLIKU! 15.04.2016
3. RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR BAND NAJAVLJUJU KONCERTE U ŠVEDSKOJ 31.03.2016
4. RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR BAND DUETOM SA SAŠOM LOŠIĆEM NAJAVLJUJU RASPRODANI KONCERT U LJUBLJANI 01.03.2016
5. RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR - VELIKI KONCERT U RIJECI 12. VELJAČE 08.02.2016
6. KONCERT ZA PAMĆENJE "RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR - LISINSKI 2015" S GOSTOM ARSENOM DEDIĆEM NAPOKON NA DVOSTRUKOM CD-U I DVD-U 11.12.2015
7. VRIJEME JE, DRAGA, VRIJEME JE PORUČUJE RADE ŠERBEDŽIJA 08.10.2014
8. RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR BAND PREDSTAVILI TRI NOVA ALBUMA! 27.06.2014
9. RADE ŠERBEDŽIJA - Od danas u prodaji tri izdanja! 20.06.2014
10. RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR BAND: POZIVAMO VAS NA PREDSTAVLJANJE TRI NOVA IZDANJA 18.06.2014
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved