Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
NAJPOZNATIJI IZVOĐAČI TAMBURAŠKE GLAZBE SVIRALI U SJEĆANJE NA DAMIRA MIHOVCA MIKIJA
26.04.2016 NAJPOZNATIJI IZVOĐAČI TAMBURAŠKE GLAZBE SVIRALI U SJEĆANJE NA DAMIRA MIHOVCA MIKIJA
U prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sinoć je održan koncert pod nazivom "Nek noćas pjesme plove". Upravo s tom pjesmom u 20:10 sati otvoren je koncert u sjećanje na jednog od najpoznatijih hrvatskih tamburaša Damira Mihovca Mikija. S više od 60 sudionika koji su sjedili na pozornici i tri voditelja Branka Uvodića, Davora Dretara i Vedrana Mlikote publici su se predstavili brojni izvođači i solisti koji su s Damirom Mihovcem dijelili život i strast za tamburaškom glazbom.

Prekrasne pjesme u izvedbi Ex Panonie, tamburaških sastava Dike, Šarmeri i OSDS, Gazda koji svoje početke i najveće uspjehe u karijeri mogu zahvaliti upravo Mikijevom vizionarstvu, Sanje Hajduković, Stjepana Jeršeka Štefa, Miroslava Navračića, Najbolje hrvatske tamburaše, Vladimira Smiljanića i ostale, odjekivale su dvoranom puna dva i pol sata. Damir Mihovec svojim je radom posebno zadužio markuševačku školu tambure koja je s djelovanjem počela još 1960. godine, a osnovao je i udrugu "Tambura Club Zagreb" s željom da odgoji nove naraštaje zagrebačkih tamburaša. Ljubav prema tamburi prenio je i na svoja dva sina Zvonimira i Tomislava koji su također nastupili na koncertu u spomen njihovog oca.

Dirljiv i emotivan koncert publika je nagrađivala pljeskom i ovacijama, a iako je Mikijeva prima utihnula, njegove pjesme, njegov optimizam i njegova strast za glazbom zauvijek će ostati u srcima svih tamburaša.

Croatia Records objavila je album "Gold collection" Damira Mihovca - Mikija, dvostruku kompilaciju koja sadrži najpoznatije pjesme tamburaškog sastava Gazde: 'Još i danas zamiriši trešnja', 'Zbog tebe sam to što jesam' i 'Ja pijem da zaboravim', Ex Panonie: 'Gazda, jednu lozu, molim dvije' i 'Slavonska polka i drmeš', pjesme sastava Od srca do srca pa do instrumentalnih skladbi u izvedbi Damira Mihovca, Vladimira Smiljanića i ostalih. Ukupno 40 prekrasnih pjesama odabir su njegovog sina Zvonimira Mihovca.

Album 'Gold Collection' kupite po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na:
Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=842453
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1106468565
Amazon: http://amazon.com/GOLD-COLLECTION-DAMIR-MIHOVEC-MIKI/dp/B01EN83YSE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1461321182&sr=8-1&keywords=damir+mihovec
Deezer: http://deezer.com/album/12921874Vezane vijesti
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved