Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
OBJAVLJEN THE BEST OF COLLECTION VICE VUKOVA
27.05.2016 OBJAVLJEN "THE BEST OF COLLECTION" VICE VUKOVA
Edicija "The Best of Collection" upotpunjena je novim izdanjem vrhunskog glazbenika, a riječ je o legendarnom Vici Vukovu.

Na kompilaciji ćete pronaći 21 veliki hit među kojima su "Pismo ćali", "Zvona moga grada", "Bodulska balada", "Tvoja zemlja", "Bokeljska noć", "Dalmatinska elegija", "Suza za zagorske brege" i brojne druge pjesme koje su ostavile dubok trag na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Vice Vukov blistavu pjevačku karijeru započeo je na Opatijskom festivalu prvonagrađenom skladbom Miroslava Biroa i Drage Britvića "Mirno teku rijeke" (1959). Tada počinje desetljeće njegova suverenog vladanja u glazbi: šezdesetih je najtrofejniji pjevač u tadašnjoj Jugoslaviji, ali i na svjetskoj sceni (Eurovizija, Intervizija, Midem). Prva LP ploča "Mirno teku rijeke" objavljena je 1970. godine.

Pjevao je u gotovo svim gradovima bivše države kao i u mnogim zemljama na svim kontinentim, snimio više od 400 skladbi, veliki broj gramofonskih ploča u nas i u inozemstvu i dobitnik je mnogih priznanja - Zlatnoga vijenca tjednika Studio kao najpopularnije lice TV ekrana u Jugoslaviji (3) te mnogobrojnih prvih nagrada na festivalima: Split (6), Krapina (4), Opatija (4), Putujući festival Pjesma ljeta (1), Zagreb (3), Zlatne žice Slavonije (2), kao i nagrade za životno djelo (2). Na splitskom festivalu 2006. dodijeljena mu je nagrada za izniman doprinos hrvatskoj glazbenoj kulturi. Nositelj je državnog odličja Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića (1995.) te Porina za životno djelo (2000.). Njegov glazbeni talent i kreativna snaga, davali su mu sposobnost da svaku izvedbu učini posebnom i neponovljivom.

Album "The Best of Collection" Vice Vukova po cijeni od 49 kn kupite i preslušajte na:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=845137
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/the-best-of-collection/id1113452596
Amazon: http://amazon.com/BEST-COLLECTION-VICE-VUKOV/dp/B01G5E8LNC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464173725&sr=8-1&keywords=VICE+VUKOV
Deezer: http://www.deezer.com/album/13082484

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved