Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
DAVID DANIJEL PREDSTAVLJA DRUGI SINGL JA TE SANJAM
04.07.2016 DAVID DANIJEL PREDSTAVLJA DRUGI SINGL "JA TE SANJAM"
Opatijski pjevač David Danijel predstavlja svoj drugi singl pod naslovom "Ja te sanjam". Nakon prošlogodišnjega singla "Ne dam", snažne emotivne pop balade s kojom se predstavio široj javnosti, pjesma „Ja te sanjam“ donosi vedri pop rock ritam u kojoj je dosljedan interpretaciji obojenoj emotivnošću.

Već se ranije iskušao kao autor svojih pjesama od kojih je pjesma „Sve bih dao“, za koju potpisuje glazbu, osvojila nagrade stručnoga žirija na "Internacionalnom festivalu glazbe i poezije" i "Darfestu 2015.", a u najnovijoj se pjesmi po prvi puta predstavlja kao autor glazbe i teksta.  Aranžman potpisuje njegov stalni suradnik David Trkulja.

Na CMC-u je predstavljen i video spot za pjesmu „Ja te sanjam“ ,sniman je na nekoliko lokacija na otoku Krku, a posebno su dojmljivi oni kadrovi snimani u ruševinama hotela Palace Haludovo. Spot je snimio i montirao Marin Tuhtan prema scenariju Marijane Trinajstić. Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=4nBJT5S1QDg

Podsjetimo se da Davidov repertoar čine uglavnom ljubavne balade, najčešće na engleskom, talijanskom i španjolskom jeziku u kojima njegova posebna boja glasa i osjećaj za izvedbu dolaze do osobitog izražaja. Bitan dio njegova repertoara čine pjesme na talijanskome jeziku, a u svojim intervjuima naglašava kako je to glazba koja ga inspirira, koju sluša i koju najradije izvodi. Njegovi su najveći dosadašnji uspjesi koncerti posvećeni talijanskoj glazbi. Riječ je o koncertima "Chiamami ancora amore" održanima  31. kolovoza 2014. u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner u Opatiji  te u Puli 27. ožujka 2015.Posljednji koncert, pod nazivom „E penso a te“, održan  je  5. ožujka u Rijeci i razlikuje se od prethodnih po tome što je riječ o multimedijalnome spektaklu po uzoru na talijanske kantautore obzirom da je cijeli program izveden uz vlastitu klavirsku pratnju popraćenu povratkom u prošlost kroz fotografije,  stare gramofone, ploče, crtice i zanimljivosti o izvornim pjevačima i pjesmama  te njihovim poveznicama s hrvatskom zabavnom glazbom.  Upravo je zbog prepoznate ljubavi prema talijanskoj glazbi David Danijel prošle godine nastupio na „Večeri internacionalne glazbe“ u sklopu tradicionalnoga Šibenskog festivala šansone na kojem će nastupiti i ovoga ljeta  s aktualnim hitom Sanrema „Cieli immensi“ , skladom koju  izvodi Patty Pravo.

Više o njegovom dosadašnjem radu potražite na njegovoj službenoj web stranici: www.david-danijel.com

Pjesmu "Ja te sanjam" preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved