Croatia Records
Banner
LoveNaslovnicaCroatia recordsO namaCroatia recordsShopCroatia recordsIzdanjaCroatia recordsCroatia records klubCroatia recordsArhiva vijestiCroatia recordsKontaktCroatia records
Izvođači
Žanrovi
Etikete
Vrste izdanjaVrste izdanja
EdicijaEdicije
S ponosom predstavljamo
MIŠO KOVAČ
ARSEN DEDIĆ
JOSIPA LISAC
THOMPSON
CRVENA JABUKA
BIJELO DUGME
PARNI VALJAK
OPĆA OPASNOST
DRAŽEN ZEČIĆ
GORAN BARE & MAJKE
JELENA ROZGA
NOVI FOSILI
MLADEN GRDOVIĆ
ŽELJKO BEBEK
DINO MERLIN
MATIJA DEDIĆ
TEŠKA INDUSTRIJA
TONČI & MADRE BADESSA BAND
RADE ŠERBEDŽIJA
JACQUES HOUDEK
MIA
LANA JURČEVIĆ
COLONIA
DJEČACI
DIVLJE JAGODE
SREBRNA KRILA
MEJAŠI
FLYER
ADASTRA
BUĐENJE
ANTE CASH
LETEĆI ODRED
MAJA ŠUPUT
BANG BANG
ANTONELA DOKO
VLATKO STEFANOVSKI
ELVIS STANIĆ
M.O.R.T.
MARKIZ
MATE BULIĆ
BOSUTSKI BEĆARI
MIROSLAV TADIĆ
OBJAVLJENA NAJROMANTIČNIJA PJESMA OVOGA LJETA ZAUVIJEK TI I JA TAMBURAŠKOG SASTAVA VRANAC
05.07.2016 OBJAVLJENA NAJROMANTIČNIJA PJESMA OVOGA LJETA - "ZAUVIJEK TI I JA" TAMBURAŠKOG SASTAVA VRANAC
Najromantičnija pjesma ovoga ljeta, "Zauvijek ti i ja", tamburaškog sastava Vranac iz Vinkovaca dobila je prekrasni video spot! Kršovita Hercegovina još je jednom svojim ljepotama privukla glazbenike i navela ih na zamisao da tamo snime svoj novi videouradak. Dečki iz Vranca odabrali su neodoljiv vodopad Kravice na rijeci Trebižat u Ljubuškom i odlučili predivnu ljubavnu priču ispričati upravo na tom mjestu.

Spot je režirao skladatelj pjesme Marko Zeljković Zelja, a za glavne je glumce odabrao mladog i nadasve talentiranog pjevača sastava Franju Sariću te prelijepu miss Zagreba 2016. godine Antonelu Ivanović. Osim njih, u spotu se pojavljuju i ostali članovi benda, koji na početku spota voze automobile iz 60-ih godina, koji se nažalost pokvare. Dečki su se našalili rekavši da će priča biti neuvjerljiva jer se takvi automobili ne kvare. Spot pogledajte na: https://www.youtube.com/watch?v=hFPpY6uHr-I

Glazbu i stihove pjesme "Zauvijek ti i ja" potpisuje Marko Zeljković Zelja, autor jedne od najizvođenijih balada posljednjih godina „Sada kad došla si“, a glazbeni producent je Branimir Jovanovac Bani.

Za styling na setu su se pobrinule kreativne djevojke iz Ljubuškog koje su javnosti poznate kao LOLA.tees - Helena Bilić i Jelena Džolić, dok je za make-up bila zadužena talentirana Željana Šimić. Producentica spota je Melita Antunović.

Članovi Vranca su uvjereni da će pjesma brzo osvojiti srca publike u Hrvatskoj,  a i šire, čemu će pridonijeti i ovaj videouradak.

Pjesmu preuzmite na: singlovi.crorec.hr

O izvođaču
Pretraga

Croatia Records
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
novi albumi
© Croatia Records 2005 - 2010. All Rights Reserved